Hai sa traim toti impreuna

Hai să trăim toţi împreună (în original Et si on vivait tous ensemble, sau All Together) este o comedie franţuzească despre un grup de amici septuagenari din Paris ajunşi la vîrsta a treia spre a patra. Filmul va avea premiera pe 11 ianuarie la Cinema Studio.

Hai să trăim toţi împreună este regizat de Stéphane Robelin şi îi are în distribuţie pe: Geraldine Chaplin, Jane Fonda, Daniel Brühl (Good Bye, Lenin – 2003, Inglorious Basterds – 2009), Claude Rich (Asterix and Obelix: Meet Cleopatra – 2002), Pierre Richard (Le grand Blond avce une chaussure noire – 1972) şi Guy Bedos.

Actriţa americană Jane Fonda (75 de ani) pare cu vreo 25 de ani mai tînără decît personajul ei, dar vorbeşte franceza cu un accent impecabil. Asta poate şi datorită faptului că primul ei rol într-un film franţuzesc a fost prin 1972, în Tout va bien al lui Jean-Luc Godard. Personajul său precum şi cel al Geraldinei Chaplin (68 de ani), prietena ei din film, sînt de departe cele mai puternice personalităţi din grupul de amici septuagenari care au de înfruntat neajunsurile unei vîrste înaintate.

Hai să trăim toţi împreună a fost selectat la festivalul de la Locarno.

Et si on vivait tous ensemble – pagina de Facebook
Trailer-ul subtitrat în română
Site oficial
Pagina de pe Imdb

Merci,
Anca

Tags:

1 thought on “Hai sa traim toti impreuna”

  1. Un film care se vrea o privire curajoasa asupra imbatranirii si a mortii, dar care succomba lasitatilor obisnuite in fata acestor subiecte. Nu prea se merita vazut, daca vrei sa aflii lucruri mai profunde decat ca a te bucura de viata inseamna sa poti sa alegi intre eclaire si mille-feuille si sa-ti permita sanatatea sa mai iei inca Viagra. Imi pare rau daca suna vulgar, dar chiar e un film ieftin…

Leave a reply (we review all comments)