Sketch si Sophisticated Lemons

  • by

Sambata 5 ianuarie, ora 21.00 – live in Panic!:

Sketch – lansare de EP
Special guests: Sophisticated Lemons

Sambata 5 ianuarie, club Panic! deschide sezonul de live-uri din 2013 in plina forta! Sketch, o trupa tanara de rock alternativ, va invita la concertul de lansarea al primului lor EP: Tonedeaf. Seara debuteaza cu performance-ul invitatilor sai speciali – Sophisticated Lemons.

Facebook event
Intrare libera.

Sketch se nastea in Bucuresti, in vara anului 2010, la initiativa lui Daniel Antohi (voce si chitara), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (chitara bas) si Radu Dorobantu (tobe).

Tonedeaf, primul material discografic marca Sketch apare dupa 2 ani de activitate, fiind inregistrat la Pyramid Studio cu sprijinul lui Petre Osman. Coperta EP-ului a fost realizata de Marian Stoian.

Primul concert a avut loc la GBOB Romania in noiembrie 2010. Dupa aceea, au cantat in majoritatea cluburilor bucurestene unde au impartit scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers, Kumm si multi altii. In vara anului 2011,trupa a participat la festivaluri ca Stufstock in Vama Veche si Imagine Festival in Sibiu , unde a ajuns pana in finala. Toamna aceluiasi an a insemnat participarea in finalele byron-rock your highschool si Global Battle of the Bands Romania 2011 si de asemenea cateva reprezentatii acustice.Dupa o pauza de cateva luni , trupa a revenit pe scena festivalului Stufstock 2012.

Sophisticated Lemons s-a format in 2008 si a debutat live in deschiderea unui concert OCS, in clubul Control din Bucuresti. Au castigat Byron Rock Your Highschool in 2009 si s-au remarcat ca fiind prima trupa care a intrat direct pe locul 1 in topul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own.

EP-ul lor de debut poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe website-ul trupei, insa baietii lucreaza la un nou material discografic – primul lor album, care va include si single-ul Strange And Surprising.

Anul acesta i-ati putut vedea pe scena festivalurilor Ursus Evolution 2012, la BestFest Summercamp si la Stufstock.

Sophisticated Lemons inseamna: Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass) si Andrei “Spike” Popa (tobe).

Panic! club – Str. Academiei, nr. 14, in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura ( fosta locatie a clubului Control).
www.facebook.com/clubpanic

Tags:

Leave a reply (we review all comments)