Bicicleta – Opening Weekend

  • by
  • January 4, 2013January 3, 2013

Bicicleta e un bar tematic proaspat deschis, undeva la etajul doi pe Lipscani nr. 38.

BICICLETA – OPENING WEEKEND

Vineri 04.01.2013
VRT
That Couch Funk Collective
Charlie Boy

Sambata 05.01.2013
OK Corral

BICICLETA este cel mai proaspat concept bar din Bucuresti, destinat celor pentru care bicicleta este mai mult decat un mijloc de deplasare, este o parte a personalitatii lor.

Situat in Centrului Istoric al Bucurestiului, mai exact pe strada Lipscani nr.38 colt cu strada Selari (etaj 2), BICICLETA este un spatiu prietenos destinat socializarii, ce isi propune sa devina platforma de expresie pentru diferite evenimente audio – vizuale, expozitii, workshop-uri sau mixologie.

Conceptul de design al barului a pornit de la ideea de reciclare a partilor componente ale bicicletei pentru a realiza un spatiu neconventional, unic, in care mobilierul este realizat manual din biciclete vintage de provenienta britanica (1930 – 1940) sau clasicul Pegas.

Meniul atent selectionat, fundalul sonor asigurat de sound-uri Slo – Mo, Soul, Jazz, Broken Beat sau Indie vor completa experienta placuta din acest loc, ce isi propune sa devina un nou check point al biciclistilor urbani, artistilor, persoanelor creative si nu numai.

Sfarsitul saptamanii va transforma BICICLETA in casa celor mai fresh DJ-i si producatori internationali sau locali, care vor pedala printre sound-uri Disco, Funk, Boken Beat, House sau Electronica si vor transforma treptat starea de relaxare in dans.

Facebook event.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads