The Fresh 2013 – Back to the Future

The Fresh prezinta
BACK TO THE FUTURE
New Year’s Eve Party

BACK TO THE FUTURE este petrecerea prin care, in minunatele costume ale trecutului si fantezii vestimentare ale viitorului vom face trecerea catre 2013 la Palatul Ghika, bucurandu-ne de un an incheiat, salutand un an nou si rasufland usurati de primejdia de sfarsit de lume din 2012.

Pornim astfel “masina timpului” cu destinatia 2013, avandu-i ca si piloti experimentati si recunoscuti pe: Duff Disco, The MOOoD, Ok Corral, Heion, Toulouse, Vast Solo, Dun & Dvn, Amon alaturi de alti antrenanti copiloti.

O calatorie in timp(uri) cu „open-bar”, „open-bufet”, dresscode festiv, eclectic si atemporal intr-un decor de noapte alba in bon ton cu viitorul, presarat de lumini stralucitoare, videoproiectii si reflectoare si trei scene mai mult decat convingatoare.

DUFF DISCO (UK)
The MOOoD (live – ultimul concert in formula actuala)
Ok Corral
Heion
Toulouse
Vast Solo
Dun & Dvn
Amon

Pe 31.12.2012 22:00 la Palatul Ghika (Str. Doamna Ghica, nr. 5)

Bilet: 320 LEI

Open bar / Open bufet

* group discount: la 7 bilete achizitionate, al 8lea este gratuit
** vom pune la dispozitie rezervari in limita locurilor disponibile (exemplu: canapea de 3 persoane la un grup de 6, 2 canapele pentru un grup mai mare de 10 persoane etc). Pretul pentru rezervarea unei canapele este de 200 lei, pentru doua canapele 350 lei, iar pentru 3 canapele 500 lei.

Biletele se pot procura:
– Daniel Draghici – 0740.250.360 / dan@thefresh.ro
– Thomas Masaryk, nr. 24

Tags:

2 thoughts on “The Fresh 2013 – Back to the Future”

  1. Pingback: Party-uri de Revelion in Bucuresti | Feeder

Leave a reply (we review all comments)