Satoshi Tomiie de Revelion la Studio Martin


In multitudinea de email-uri cu miros de mere si scortisoara (ca deh, se apropie Craciunul) sa vedeti ce-am primit ieri: “Hey, bro, let me make you an offer you can’t refuse: I have some killer tracks I wanna play at Studio Martin! Dates available: 31.12. Let me know what you think. Sayonara, Satoshi”
Puteam refuza asa oferta? 😀

Asadar, cu permisiunea voastra, reprogramam pe maestrul Sub-ann pentru a face loc de Revelion la Studio Martin legendei Satoshi Tomiie dupa o absenta de 2 ani de pe scena muzicii electronice, timp in care si-a pus la punct studioul personal in New York si in care a lucrat la cateva piese devastatoare pe care vom avea ocazia sa le ascultam pe 31 decembrie in Studio Martin!

Pe vremea cand majoritatea dintre noi savura cele 10 minute de desene animate transmise la Televiziunea de Stat, Satoshi producea una dintre piesele de referinta pentru muzica electronica impreuna cu alt monstru (Frankie Knuckles). Tears vedea lumina vinilului in 89, marcand debutul lui Satoshi ca si producator!

Remixuri pentru U2, David Bowie sau Simply Red, un label (SAW Records) prin intermediul caruia au primit recunoastere internationala nume ca Audiofly, Guti, Mabaan Soul si altii: acestea sunt doar cateva coordonate pentru o cariera incredibila a legendei Satoshi Tomiie.

Nu ne mai ramane decat sa venim pe 31 decembrie la Studio Martin pentru un party pe cat de neasteptat pe atat de dorit!

Satoshi Tomiie pe facebook:

Tags:

1 thought on “Satoshi Tomiie de Revelion la Studio Martin”

  1. Pingback: Lad Alive premiere with their debut single "Everybody Be Uprising" • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)