Revelioff

  • by

DECONECTARE TOTALĂ! MUZICĂ LIVE, VISUALS, BĂUTURĂ ȘI MAI ALES, O CAUZĂ NOBILĂ. (Ca să nu simțiți că turnați în voi băutură chiar degeaba) 🙂 Primirea oaspeților se face în curte, tropăind în jurul focului cu o țuică fiartă în mână.

Pentru cei care mai pot intra în casă, vă așteptăm cu vin fiert în jurul sobei care duduie de pocnitori. La bautură stăm excelent, avem o varietate care satisface orice poftă, după cum urmează: whiskey, votca, rom, jagermeister, țuică, bere de 3 feluri, răcoritoare și apă. Petrecerea se va desfășura la parter și la demisol.

De muzică și visuals se ocupă Ostacoli Sonori. Pentru puținii dintre voi care ați venit flămânzi și cu mâna goală, există un bufet somalez, pardon, suedez. După ce ciocnim șampania, ne ciocnim și capetele la concertul Poetrip.

În seara de 31 decembrie vă rugăm să lăsați la intrare 50 de lei, în această sumă fiind inclus un cocktail la alegere. Recomandarea noastră: Mongolian (ce se întamplă după unul sau mai multe astfel de cocktailuri, vedeți aici)

După cum știți, toate donațiile strânse de grupul Carol 53 sunt destinate fondului pentru lucrările de reparații ale clădirii. Obiectivul curent este consolidarea prin montarea unor grinzi metalice. Sperăm ca prin contribuțiile voastre beton să mai facem un pas în reabilitarea ei. Odată intrați, o să întâlniți aceeași voie buna ca întotdeauna, plus toate cele de mai sus 🙂

Tags:

Leave a reply (we review all comments)