FlashForward 2013

  • by

Luni, 31 decembrie @ Control:
FlashForward REVELION 2013

Sa ne imaginam ce s-ar putea intampla in Control, de Revelion, daca lumea nu s-ar sfarsi cu cateva zile inainte.
Noi va dam cuvintele cheie, iar voi trebuie sa reconstituiti povestea:

Line-up || DJ || HEATSICK || MO PROBS || ALEXANDRU JIJIAN || BOGMAN || CLIZA

Tot felul de lucruri interesante, pe care nu le putem dezvalui, se vor intampla si pe terasa, in jurul bradului, inclusiv unele surprize muzicale, in cazul in care vremea nu se va impotrivi.

Detalii acces:

30 lei – intrarea generala in club, daca nu obisnuiesti sa mananci in noaptea de Revelion sau 140 lei – acces + bufet suedez ( minunatii culinare pregatite de bucatarii de la Shift Pub). Festinul culinar va avea loc in sala mica. Pentru rezervari va rugam sa trimiteti mail la info@control-club.ro cu numele si numarul de persoane care va insotesc, locurile fiind limitate la 150, pentru a pastra o atmosfera chill & cool. Cei 140 de lei vor trebui achitati la barul din Control pana la data de 25 decembrie.

Open doors: 22.00h
Fb event
Club Control – str. Constantin Mille, nr. 4.

If you knew what your future held, what would you do?
Party on!!!

HEATSICK
Live in Paris:
Video for ‘Deviation’:
Tiny Mix Tapes DJ mix:
Quietus interview:

MO PROBS
Bufetul suedez, made by Shift Pub, include:

  • Platouri cu branzeturi nobile (mozzarella, gouda, branza de capra, gorgonzola, cheddar, ementaller)
  • Platouri cu mezeluri (prosciutto, salamuri crud-uscate, sunca de Praga, bresaola, fuet, pastrama)
  • Tarta cu spanac
  • Pate cu ciuperci
  • Tarta cu branza de capra
  • Humus
  • Zacusca cu hribi
  • Salata de ciuperci cu usturoi, castraveti cornison si sos alb
  • Cartofi copti cu rozmarin
  • Legume pane (dovlecei, vinete, broccoli)
  • Ciuperci la cuptor cu sos gorgonzola
  • Piccata di pollo (pui in crusta de parmezan cu sos de vin, rosii cherry si ciuperci)
  • Beef steak la cuptor
  • Tarta cu fructe de padure

+ Sampanie si alte surprize din partea casei.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.