Iv cel Naiv – lansarea oficiala

  • by

Miercuri, 19 decembrie, de la ora 19:00, în Club Control (sala Berlin), lansăm cel de-al doilea volum al poetului fictiv Iv cel naiv, „Uibesc”, în ilustraţiile lui Vali Petridean.

Pentru că lumea lui Iv nu mai încape într-un singur volum, am scos la lumina tiparului şi mai multe sms-uri în rime, fluturi, săruturi, zâmbete, lecţii de ortografia, chimia sau gramatica iubirii, elefanţi cu pulover anchior, trecători cu capul în nori, experimente cu versuri care nu stau cuminţi în pagină.
Va fi o lansare cu zâmbete asigurate de trupa de stand up comedy Aristocraţii. Şi cu surprize.

În Club Control (Sala Berlin): Strada Constantin Mille, nr. 4

Iv cel naiv, pe scurt:
Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu trei ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant în decembrie 2011 sub titlul “Versez”. O poveste de succes, “Versez” a avut parte de două tiraje, ambele epuizate în scurt timp de la publicare.

Vali Petridean, pe scurt:
Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustraţiile sale. Vă invităm să le descoperiţi pe site-ul său oficial.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)