Egg no ego

  • by

Pana pe 20 ianuarie la Griliaj.

EGG NO EGO e un grup alcatuit dintr-o performera si o ouvriera, provenind din afara establishmentului artistic, ce a actionat pina acum mai mult in spatiul public. Singura notita despre ele apare intr-o revista olandeza.

Obiecte arhaice ce amintesc de pratici magice sint angajate in ritualuri de exorcizare a transelor consumeriste. Tribal contra capital, covor de zestre contra mall, lant de aur contra atentie, dar contra schimb. In cadrul templului galeriei, una dintre membre va tine un post negru de 24 de ore, insotit de practica tacerii, celebrind intrarea in spatiul consacrat al artei.

Steluta de gelatina pentru Dumnezeu impaca toate acestea, reamintindu-ne de pelteaua cosmico-energetica pe care o reprezentam.

P.S. La deschidere nu se va servi decit apa.

Bogdan Lypkhan

Practic, toata tevatura de acum se intampla pentru ca o singura rola de casa de marcat sa fie scoasa din uz. Diverse materiale, folosite de-a lungul a trei ani, sint reunite si conjurate in instalatie: martore ale unor intalniri efemere dintre straini, ele contin emotii colective, puternice, vechi.

Se trateaza un act minor in aceasta instalatie mentala: dorinta unuia de a avea contact imediat cu fiinte vii, distrase din flux si chemate la comunicare, pentru o experienta de varf.

EGG NO EGO

Pentru programare sunati la 0729.891.943 (Valentina Chirita)

Tags:

Leave a reply (we review all comments)