O zi din viata lui Razvan Crisan

Incepand de azi am pornit un nou proiect intitulat “O zi din viata lui X” in care voi prezenta periodic cate un prieten din viata mea incercand sa-l urmaresc de la primele ore ale diminetii pana seara tarziu.
Proiectul este bazat mai curand pe imagine decat pe text si face parte din campania initiata de F64 pentru promovarea categoriei de aparate foto mirrorless ce sunt din ce in ce mai prezente intre preferintele fotografilor.
Aparatul folosit in acest prim episod este un Sony NEX 5R cu 2 obiective, Sony 16mm f/2.8 si 18-55mm f/3.5-5.6, iar personajul principal este bunul meu prieten, Razvan Crisan.

Razvan Crisan a fondat Asociatia ORICUM in 2005, anul in care s-a lansat oficial primul proiect al asociatiei. De atunci si-a dedicat creativitatea, ambitia si energia constructiei unei organizatii care sa fie demne de conceptul “spiritul unei generatii”. E convins ca generatia din care face parte poseda un tip de creativitate nativa, iar misiunea sa este aceea de a fuziona creativitatea cu economia pentru a determina o transformare a felului in care se dezvolta Romania. Echipa cu care lucreaza la ORICUM il defineste uneori ca workaholic sau optimist, alteori ca incapatanat sau “secretos”, dar cu siguranta ca pe un coleg care gaseste mereu solutii la probleme. Fraza care-l defineste in relatie cu echipa: “Pot sa va ajuta cu ceva?”
Printre proiectele cele mai cunoscute ale  asociatiei se numara si ShortsUP.

Razvan m-a alergat toata ziua avand un program extrem de incarcat. Si cand spun ca m-a alergat chiar asta s-a intamplat. Ma simteam ca un paparazzo incercand sa fug mai tare ca el astfel incat sa-l prind in anumite cadre si din fata nu doar din spate 🙂
Ziua a inceput cu Razvan in plan secund pentru ca rolul principal a fost ocupat inevitabil de Lumi, fox terrierul (cu par neted) plin de energie ce a dictat un tempo extrem de alert printre pietoni si masini. Lumi nu e un diminutiv pentru Luminita, ci inseamna “zapada” in Finlanda, tara lui de origine.
Cafeaua a fost servita cumparata rapid la Fru-Fru si bauta in metrou, la fel si micul dejun pentru ca Razvan era deja in intarziere la frizer.
Sesiunea de tuns a fost un adevarat rasfat ce adurat mai bine de 45 de minute.
Au mai urmat enshpe telefoane si scurte intalniri in diverse puncte din centru, la fel de “pe fuga”.
Apoi 2 intalniri de business la care nu am avut acces urmate direct de pregatirea evenimentului ce se intampla la Turbohalle si unde el, printre altele, era speaker in acea seara.
Ne-am despartit imediat dupa terminarea evenimentului, adica foarte tarziu in noapte.

A fost o zi foarte plina derulata cu o viteza incredibila ce m-a pus in pozitia de fotoreporter/paparazzo fara sa-mi dea o secunda de ragaz sa ma gandesc la ceva cadre mai creative 🙂

Punga cu F64 este o simpla coincidenta.
Continea pantofii pentru anumite momente ce urmau in acea zi 🙂

Revin cu un nou episod foarte curand. Ceva mai static sper 🙂

2 thoughts on “O zi din viata lui Razvan Crisan”

  1. Pingback: O zi din viata lui JR | Feeder

Leave a reply (we review all comments)