Norzeatic – epilog Turul Pacii

  • by

Norzeatic – concert-epilog “Turul Păcii” @ Fabrica
20.12.2012
Club Fabrica, str. 11 iunie nr. 50

încălzirea: Iordache (DJ set)
dansul de după: Fresh the Funkster

Dragi ascultători,

În urma lansării albumului solo “Exerciţii pe ritm de pace” şi a turneului prin ţară (“Turul Păcii”), v-am pregătit un ultim concert din această serie, în Bucureşti, la Fabrica. Pe scurt, toată experienţa, valoarea şi jmecheria pe care am acumulat-o de-a lungul turneului de lansare va fi pusă-n aplicare, all up in yo face, în acest concert.

În plus, vom avea parte şi de două bonusuri, total speciale. spun “vom” fiindcă şi eu mă bucur foarte tare să asist la ele:

în warm-up, Iordache (saxofonistul) va pune muzică (am avut ocazia să-l aud in the mix şi abia aşteptam ocazia să-l invit la un eveniment de-al meu, tot ca DJ) în after, Fresh the Funkster va trece la deck-uri pentru o nouă parte, şi mai dansabilă, a programului. în urma întregului turneul, mă gândeam că setul lui Fresh the Funkster (din deschiderea concertului meu de la Constanţa) a fost unul dintre cele mai neaşteptat de calde şi de mişto (deşi îl ştiam pe gagiu, tot am fost surprins), şi i-am propus să ţină şi acest after la Bucureşti.

Seara se va deschide la 21.00, pentru ca şi unii dintre voi, oameni ai muncii, respectiv pensionari, să poa să stea relaxaţi la o bere, ceva. Iordache va fi deja montat, iar eu am să-ncerc să dau drumul la acţiune cât de repede, măcar să veniţi voi până-n ora 23…

o să mai fie şi un stand HipHopKulture, unde veţi putea găsi CDuri şi tricouri, pe ritm de pace + alte materiale în stoc.
în atenţia celor care la lansare au luat CDuri care-au dat eroare: la standul HipHopKulture veţi putea schimba CDurile vechi cu cele din lotul nou.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)