ARPANET Live

  • by

Dan HabarNam LIVE
Arpanet LIVE
Sillyconductor

Pentru cei care nu au săpat atât de departe in istorie, Arpanet este proiectul audio-video al lui Gerald Donald, jumătate din duo-ul cult Drexciya. Deși s-au apucat de muzică dinainte de 1989 (da, Drexciya sunt mai bătrâni decât Internetul), cei doi au ajuns în atenția publicului de abia în 1994, o dată cu ficțiunea sonoră Aquatic Invasion, primul dintr-o serie de albume concept la care se spune că și Mike Banks și-ar fi adus aportul. James Stinson și Gerlad Donald au rămas ascunși sub acest pseudonim ani de-a rândul, comunicând doar povestea mitologică a unei rase subacvatice ‘drexciyene’, descinsă din sclavele de culoare aruncate pe fundul oceanului. În cadrul acestei ficțiuni, muzica înregistrată, spun ei, live în studio si nu programata, era imaginată ca un sistem de teleportare între America prezentului și Africa strămoșilor. A se clasa alături de Underground Resistance și alți părinți ai techno-ului.
.
Producător încă din anii 90, Dan HabarNam a scos de curând la label-ul Exit From the Known, un album ancorat nostalgic în ambient, techno și post-dubstep, dar deschis stilistic și produs cu atenția audiofilului la detaliu. Greu de bătut în cuie într-o categoria sau alta, live-ul lui Dan HabarNam de la Modern e conceput special pentru seara de 20 decembrie.

Noaptea va continua cu o reverență marca Sillyconductor, un set de dans explodat de conexiuni imprevizibile între proto-acid, trance și techno, în care TB303-ul coagulează firul poveștii.

Intrarea 15 lei

Tags:

Leave a reply (we review all comments)