Padurea de Craciun

  • by

Care e mai eco-friendly? – bradul natural sau cel artificial? Raspunsul nu e cel evident: bradul artificial, pentru ca e facut dintr-un PVC destul de toxic si chiar daca crezi ca e mai durabil, de fapt tot il arunci peste 3 ani si-ti iei altul (si nici nu e biodegradabil). In plus, brazii naturali sunt crescuti in ferme special pentru 25 decembrie.

In conditiile date, mi se pare o idee buna (holistica) sa luam un mini-bradut si sa-l intoarcem in natura prin aprilie.

Ajuta la protejarea padurilor si cumpara un bradut viu de Craciun. Nu ai unde sa il plantezi la primavara? O facem noi. Puietii se intorc la Posada si sunt replantati in aprilie, chiar de tine daca vrei.

Padurea de Craciun este un proiect de impadurire in Valea Floreiului, Jud Prahova. Poti sa cumperi pentru Sarbatori un bradut viu in perioada 10-23 decembrie din Bulevardul Aviatorilor nr.9 si putem incepe impreuna Padurea de Craciun
Poti sa comanzi 2 variante de braduti in cosuri de nuiele, cu balot de pamant generos (minim 40 cm) ce pot fi replantati in conditii foarte bune impreuna cu cosul care este biodegradabil.

Specie: Abies Alba Inaltime : 30-40 cm puiet,1 m inaltime totala cu cos
Specie: Abies Alba ,Inaltime : 80 cm puiet,1,5 m inaltime totala cu cos

Bradutul va sta la tine de Sarbatori si il poti aduce la noi pentru replantare dupa sfarsitul anului . Puietii vor fi transportati in pepiniera de la Posada pana in aprilie, cand poti participa alaturi de noi la plantarea Padurii de Craciun.

Pentru comenzi ne puteti scrie la padureadecraciun@gmail.com

Leave a reply (we review all comments)