Sa Film – O luna in Thailanda

  • by

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 15 decembrie, de la orele 19, proiecţia filmului „O lună în Thailanda”, în regia lui Paul Negoescu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al şaselea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 200 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

19.00: Proiecţie „O lună în Thailanda” (România 2012)
20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă:
Ioana Anton (în distribuţie), Andrei Mateiu (în distribuţie), Paul Negoescu (regie, scenariu), Sînziana Nicola (în distribuţie), Alexandru Radu (montaj), Victoria Răileanu (în distribuţie), Ada Solomon (producţie), Vlad Trandafir (scenariu), Vlad Voinescu (sunet).

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul „O lună în Thailanda” poate fi vizionat în sălile de cinema din România începând cu data de 16 noiembrie.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)