Pavilion se muta

La implinirea a 13 ani de existenta PAVILION se relochează pe C.A. Rosetti colt cu Calderon. Reamenajarea noului spațiu va dura o perioadă nedeterminată, programul centrului fiind suspendat temporar. Vom reveni cu detalii despre noul program și inaugurarea noului spațiu.

PAVILION (proudly supported by UniCredit Tiriac Bank) este un centru pentru arta si cultura contemporana, un spatiu independent work-in-progress, spatiu de productie si cercetare a vizualului, a discursivului si a performativului. Este un spatiu al gandirii critice care promoveaza o întelegere implicata socio-politic a artei si a institutiilor culturale.

Organizația noastră, care a generat cele trei instrumente de gândire critică PAVILION – journal for politics and culture, BUCHAREST BIENNALE – Bucharest Biennial for Contemporary Art și PAVILION UNICREDIT – center for contemporary art and culture, împlinește 13 ani de existență.

UniCredit Țiriac Bank au fost suficient de generoși în a ne oferi un nou spatiu in Str. C.A. Rossetti nr. 36. Termenul scurt în care trebuie să eliberăm spațiul actual, din Șos. Nicloae Titulescu nr. 1, ne pune în situația de a reduce durata expoziției prezente, urmând ca aceasta să se încheie în data de 15 decembrie 2012

1 thought on “Pavilion se muta”

  1. macar daca se inchidea; ca oricum mai toata ‘áctivitatea artistica”inseamna prietenii celor 2 curatori, care obisnuiau sa-si formeze haremul de baietzei prin fostul control. Penal, de la aspect la forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads