Origami Sound White Night #5

Origami Sound White Night #5 @Control

Încheiem anul cu White Night #5 pe 15 decembrie la Control, cu și mai multă muzică pe care mulți nu știu cum se dansează, cu și mai mult volum care lezează urechea din interior. White Night #5 va fi atât un best of 2012 cât și un preview pentru ceea ce urmează în 2013, care se anunță plin doar de lucruri spectaculoase.

B-Ju, invitatul nostru special din Hamburg, este un producător care, deși compune de la un house/techno jucăuș până la bass music, și-a creat un tag muzical personal pe care îl numește rhythm&bass. Pe cât este de eclectic și prolific, B-Ju își păstrează calitatea ireproșabilă în toate releasurile, fie că sunt lansate de labeluri consacrate precum Dirtybird sau Error Broadcast sau de colective care ies încet din obscuritate ca No Brainer și Squelch & Clap.

Pe lângă setul de warehouse techno al lui Huzur și megamixul “rezidentului” Herne, care va face o retrospectivă a celor mai intense momente de la petrecerile noastre din 2012, suntem mândri să vă prezentăm un nou membru al colectivului, Younkarls.

Începând cu luna ianuarie, pe lângă rosterul local cu care v-am obișnuit, vom avea la fiecare eveniment headlineri dintre favoriții noștri străini, pe care îi vom prezenta în continuare la White Night-urile din Control dar și în cadrul noii noastre serii de evenimente din Modern, Origami Sound Unfold, despre care urmează să vă dezvăluim mai multe în curând.

Până atunci vă recomandăm să ne vizitați pagina de soundcloud, unde s-au adunat o mulțime de materiale proaspăt lansate care merită ascultări repetate.

Pregătiți-vă să veniți devreme și să plecați târziu.
Intrarea este 15 lei.

Pagina evenimentului.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)