Marche de Noel

  • by
  • December 15, 2012December 7, 2012

O noua editie MARCHÉ de NOËL pe 15 si 16 decembrie la The Ark

MARCHÉ de NOËL pastreaza si anul acesta traditia cadourilor de designer si revine cu o noua editie pe 15 si 16 decembrie la The Ark, str. Uranus nr. 150. Targul va fi deschis pentru vizitatori in intervalul orar 10.00 – 20.00.

Ajuns la cea de a patra editie, Targul Cadourilor de Designer MARCHÉ de NOËL reuneste si anul acesta o selectie eclectica de designeri si artisti menita sa satisfaca gusturile vizitatorilor prin calitate, varietate si noutate.

“Ca in fiecare an am facut o selectie a celor mai importanti designeri din zona de bijuterie, vestimentar si decoratiuni pentru a oferi participantilor la targ cadouri deosebite pentru cei apropiati lor. In fiecare editie a targului am reusit sa strangem sub umbrela MARCHÉ de NOËL mai mult decat obiecte, zicem noi, am adus creatii care sa inspire o poveste celor carora daruiesc si celor care le primesc. Ii așteptam si la aceasta editie pe toti cei care fac din cumpararea cadourilor de Craciun o sarbatoare in sine” a declarat Dan Piersinaru, fondatorul platformei AUTOR bijuterie contemporana si organizatorul targurilor AUTOR si MARCHÉ de NOËL.

Fiecare categorie de obiect este reprezentata anul acesta la targ de urmatorii designeri:

  • Bijuterie – Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu.
  • Vestimentar – Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabet, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie.
  • Decoratiuni – Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnautu, Luna de pe cer, Anca Fetcu, Irina Neacsu, Lightsquare si Agnes Kezseg.

Vor fi, de asemenea, prezente si lucrari de arta realizate de Madalina Andronic.

In cadrul targului va avea loc PREVIEW & PROTOTYPE SALES – o incursiune in colectia 2013 a brandului PATZAIKIN si o intalnire cu designerul Olah Gyarfas, designerul principal al brandului.
Participantii vor putea, de asemenea, asista la ateliere interactive de pictura pe portelan sustinute de Villeroy&Boch.
Si pentru ca de la nici un targ de Craciun nu pot lipsi deliciile gustative, cei de la Omnivore’s Dilema si de la Amarui de Ciocolata vor pregati cadouri dulci si bunatati pentru cei ce ajung la MARCHÉ de NOËL.
Targul Cadourilor de Designer este sustinut de Lenor Parfumelle.

Biletul de intrare este 10 lei.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads