ATMA – 20 years of electronic music

  • by

Sambata 15 decembrie 2012 va invitam la un eveniment special: petrecere jubileu Atma – 20 Years Of Electronic Music la Studio Martin, Bucuresti. La fix 1 an si cateva zile de la petrecerea de lansare a celui de-al 3lea album Atma in aceeasi locatie si avandu-i alaturi de el pe aceiasi DJ Latam si DJane Roua, plus DJ Barbaleku si dsoara Videopion care pregateste ceva special pentru partea vizuala. Anul trecut am avut o petrecere superba, speram sa fie la fel si acum, ba chiar mai mult. Va asteptam la dans!

line-up:

visuals: Videopion

15 dec 2012 h23:00
Studio Martin, Bucuresti (Iancu de Hunedoara, 61)

intrare: 20 RON < 00:00 > 25 RON

Thrancians: romanian psychedelic & goa trance organization

Unul dintre pionierii muzicii electronice in Romania si Europa de Est, Andrei Oliver Brasovean aka Atma a inceput sa produca techno prin 1992. Dupa cativa ani de experimentat si gasit o directie si un stil care il reprezinta, isi concentreaza munca pe psychedelic si goa trance. De la lansarea primului sau album in noiembrie 2006 Atma a calatorit prin lume cu muzica sa in tari ca Austria, Serbia, Germania, Grecia, Rusia, Spania, Suedia, Elvetia, Portugalia, Turcia, Ungaria, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Chile, Polonia, Irlanda, Cehia, Slovacia, Italia, Anglia, Bulgaria, Macedonia, Danemarca, Irlanda de Nord, Slovenia, Lituania. A scos pana acum 3 albume, “Beyond Good & Evil” la labelul american Geomagnetic.tv, “The Secrets Of Meditation” la labelul germano-englez Yellow Sunshine Explosion si “Music Revolution” la labelul german BMSS. Anul acesta se implinesc 20 de ani de cand a inceput sa se joace cu sunetele, prilej de a lansa in noiembrie EP-ul aniversar “The Wheel Of Time” la cunoscutul label Planet B.E.N. Cu un stil unic si inconfundabil, plin de energie si melodie, Atma creaza vibratii puternice pe ringurile de dans cu fiecare ocazie.

DJ Latam a inceput sa puna muzica la petreceri in 2004, iar dupa cativa ani de practica si de acumulat cunostinte in legatura cu ceea ce inseamna activitatea de DJ si incurajat de faptul ca lucrurile au mers constant in sus, a decis sa renunte la orice alta activitate si sa se dedice muzicii si petrecerilor. Stilul preferat atunci cand mixeaza psy este un fullon cu mult groove si radacini goa si care poate varia in functie de profilul petrecerii, public, locatie, line-up si ora la care mixeaza intre un sound mai progressive sau mai atmosferic si unul mai psychedelic. Are numeroase evenimente in Romania, plus iesiri internationale la festivaluri si petreceri in tari ca Anglia, Portugalia, Ungaria, Muntenegru, Bulgaria, Serbia, Ucraina. Este implicat de asemenea in organizarea si promovarea de evenimente si artisti prin organizatia Thrancians si asociatia Spacesheep, fiind si co-organizator al festivalurilor Waha si ReBirth.

Roua descopera cu totul surprinzator si rupt din contextul realitatii cotidiene pe la sfarsitul anului 1999 un stil de muzica de care se indragosteste: goatrance. Incetul cu incetul universul acestui gen muzical incepe sa i se dezvaluie: prieteni, festivaluri, calatorii, petreceri, o noua viziune asupra vietii. Si cum visele devin realitate incepand cu anul 2003 se implica prin intermediul asociatiei Spacesheep in organizarea a diverse petreceri ce au ca suflet tocmai aceasta muzica si prin urmare ajunge sa mixeze in diverse cluburi sau locatii in aer liber. Binecunoscuta publicului din Bucuresti si Romania, mixeaza mai la toate evenimentele nationale de profil importante si are si cateva iesiri internationale foarte apreciate in tari ca Franta, Serbia, Bulgaria, Ucraina. Stil: fullon / melodic fullon.

Barbaleku a inceput sa se joace cu discurile si mixerul prin 2002 in casele prietenilor, iar in 2007 a inceput sa puna muzica si la evenimente publice. Cunoscut pentru stilul sau mai diferit, el se aventureaza de obicei pe o zona hyper-pozitiva a psytrace-ului alternativ groovy funkedelic. In Romania a mixat la toate evenimentele psy importante si e prezent des la petreceri, fiind invitat sa mixeze si in tari ca Finlanda, Canada, Bulgaria. Pentru petrecerea de la Martin se pregateste sa ne arate si latura sa funky progressive psy.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)