PATZAIKIN Fashion

  • by

Exclusiv la Marche de Noel în acest week-end:
PATZAIKIN Fashion, preview la colecţia de primăvară – vară 2013

Designerul Olah Gyarfas şi echipa PATZAIKIN Fashion vă aşteaptă Sâmbătă, 15 Decembrie ora 19.00 la The Ark

În weekendul 15-16 decembrie, la The Ark (Str. Uranus 150), în cadrul Marché de Noël 2012, PATZAIKIN Fashion prezintă PREVIEW & PROTOTYPE SALES: o incursiune în colecţia de primăvară – vară 2013 şi o ocazie de a sta de vorbă cu designerul – creator al colecţiei, Oláh Gyárfás şi cu Ivan Patzaichin, multiplul campion ce a servit drept sursă de inspiraţie pentru brand.

Noua colecţie PATZAIKIN propune un stil degajat, definit de o tăietura urbană, avangardistă, privilegiind nuanţele liniştite de bej şi gri pal, denimul închis. PREVIEW & PROTOTYPE SALES pune în valoare intenţia declarată a colecţiei de a regăsi, prin intermediul design-ului contemporan calea spre natură. Accesoriile din papură sunt lucrate manual la atelierul PATZAIKIN din Chilia Veche.

În cadrul Marche de Noel va avea loc o întâlnire cu designerul Olah Gyarfas sâmbătă 15 decembrie ora 19.00, în cadrul unui eveniment special conceput de echipa PATZAIKIN.

10% din vânzările din cadrul acestui eveniment vor merge direct către Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23”, în sprijinul proiectelor de antreprenoriat social cu localizare în Deltă. Acestea sunt gândite pentru a forma un lanţ de rezultate palpabile: promovarea turismului cu barca cu vâsle, o şcoală pentru marangozi (meşteşugarii bărcilor din lemn specifice Deltei), un nou tip de barcă din lemn (canotca – o combinaţie între lotcă şi canoe), o reţea de infrastructură ecoturistică (trasee, centre de închiriat bărci, ghizi specializaţi, destinaţii), valorificarea tradiţiilor şi produselor locale. Totul a pornit de la dorinţa lui Ivan Patzaichin de a încuraja practicarea vâslitului ca bază pentru turismul de bun simţ, sustenabil, reponsabil şi nepoluant.

Leave a reply (we review all comments)