Carla Szabo si Pisica Patrata

  • by
  • December 13, 2012December 13, 2012

JOI 13 DECEMBRIE, ORA 19:00

Alexandru Ciubotariu si Carla Szabo, un artist si un designer, au pregatit o colectie de design de obiect cu unicate si serii limitate, inspirate de Pisica Patrata si de GALATECA.

Între 7 decembrie şi 17 februarie la GALATECA se desfăşoară expoziţia “Poveşti în imagini, benzi desenate, comicsuri”. Pentru că este realizată sub egida Muzeul Benzii Desenate şi pentru că se vrea un spaţiu viu şi interactiv, pe toată perioada vor fi organizate lansări de proiecte editoriale BD, ateliere de creaţie şi evenimente de celebrare a design-ului de obiect. Primul din această serie de evenimente va fi lansarea PISICAPATRATA 2.0 şi se va întampla joi 13 decembrie în spaţiul GALATECA (C.A. Rosetti, nr. 2-4) de la ora 19:00. Pisica Pătrată este personajul cu care se identifică artistul Alexandru Ciubotariu, curatorul expoziţiei. Pisica Pătrată şi-a făcut apariţia pe străzile din Bucureşti în urmă cu 7 ani sub forma de street-art iar apoi a migrat în diferite medii de la stickere, insigne şi două colecţii de tricouri la pictură în galerii, primul album street-art din România, show video-muzical cu trupa Sensor sau prima jucărie urbană din România. Acum este vremea pentru lansarea versiunii 2 a jucăriei-obiect. Este realizată în colaborare cu Eldercut exclusiv pentru GALATECA. Ca toate “produsele” Pisica Pătrată este vorba de serii mici unicat, personalizate manual. Vom lansa şi colecţia de bijuterii Pisica Pătrată realizate de Carla Szabo, exclusiv pentru GALATECA. Acestea ar fi vârful de lance, dar vă aşteptăm să descoperiţi şi alte derivate Pisica Pătrată realizate special pentru GALATECA.

Bonus de lansare: de la ora 19:30, în seara de joi 13 decembrie curatorul expoziţiei şi creatorul Pisicii Pătrate, Alexandru Ciubotariu, va oferi un tur ghidat al expoziţiei.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads