Bazinul de polo de la Steaua

  • by

Saptamana trecuta s-a inaugurat primul bazin de polo acoperit din Bucuresti. E doar unul dintre bazinele de inot planificat sa fie construit de stat in programul Bazine de Inot.
Via ZF.ro (foto: Mediafax) si B365.

Proiectul include un bazin de competiţie cu o suprafaţă de 832 de metri pătraţi, cu o adâncime de 2,3 metri, un bazin de antrenament de 312 metri pătraţi, cu o adâncime variabilă între 1,2 şi 1,6 metri, o tribună cu 400 de locuri. Clădirea a fost concepută pe trei niveluri: nivelul 1 corespunde subsolului destinat spaţiilor tehnice, nivelul 2 este reprezentat de parterul destinat holurilor de acces, vestiarelor, anexelor şi sălii bazinului iar nivelul 3 este destinat gradenelor şi circulaţiei spectatorilor.

Din cele 12 bazine de înot în execuţie, două sunt în Bucureşti, în Sectorul 2, la Clubul Sportiv Dinamo, care va fi inaugurat anul viitor, potrivit afirmaţiilor Elisabetei Lipă, preşedintele CS Dinamo, şi la Şcoala Nr. 25. Bazinul de la CS Dinamo va fi olimpic şi va putea fi înscris în circuitul competiţional, potrivit oficialilor MDRT. Cele 13 bazine contracte, pentru care nu există ordin de începere a lucrărilor, vor fi realizate în funcţie de buget.

Leave a reply (we review all comments)