(Cu)cuienfrunte

  • by
  • December 10, 2012December 7, 2012

Luni, 10 decembrie, ora 20.00 in Panic!

(CU)CUIEINFRUNTE

după texte de Eric Bogosian
traducerea Radu Iacoban

cu:
Radu Iacoban
Tudor Aaron Istodor

producţia: Teatrul LUNI de la Green Hours (2009)

Spectacolul de teatru “Cucuienfrunte” a primit Best of 2009 pentru Teatru Alternativ! si a fost selectionat la FNT 2010.

“Eu când sunt deprimat, ştiţi ce fac? Mă duc la SUPERMARKET. Nu ştiu de ce, dar chestia asta cu SUPERMARKETU’ mă face să mă simt bine: totul e foarte curat şi ordonat, au şi aer condiţionat. Pană la urmă, numele spune tot: SUPER MARKET. E, practic, locul unde-şi face SUPER MAN cumpărăturile. Şi exact aşa mă simt şi eu. Fix ca SUPER MAN.”

“…Actorului Tudor Aaron Istodor pare sa ii reuseasca proportia de aur intre coolness – e printre cei mai naturali si expresivi interpreti de la noi ai acestei trasaturi – si atentia concentrata. Nu e de neglijat nici magnetismul ochilor albastri cu care actorul matura distanta dintre el si spectator, lasand senzatia ca stabileste cu fiecare o comunicare directa.

… Radu Iacoban, un interpret histrionic, cu spectru larg si o voce de care n-am sa uit niciodata sa amintesc, cata vreme face parte dintre daturile fundamentale ale talentului si meseriei de actor. Radu Iacoban schimba registrele cat ai zice peste jucand cu formidabila usurinta…. Toate ii ies de nota zece. .. in clipa in care spectacolul se termina simti nevoia sa o ia de la inceput.
Se intampla rar. Nu ratati!” (Cristina Rusiecki)

Artist charge: 15 lei
Accesul se face in limita locurilor disponibile.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads