Subcarpati / Unda Comuna / Indjstione

  • by

Accesul se face de la ora 22:00: 20 lei < 00:00 > 30 lei
Primii platitori o sa primeasca cadou albumul Underground Folclor oferit de Subfeleac & Subcarpati !

Subcarpati (RO)

Subcarpaţi înseamnă BeanMC + Vali Umbra + VJ Andri + Power Pe Vinil + GEORGIANA MĂNĂILĂ!

Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: SUBCARPATI, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele pieselor. În piese sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 (melodia “Când a fost la ’89”), iar stilul abordat este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Pe 12 iunie 2011, Subcarpați a lansat COMPILAȚIA “CULESE DIN CARTIER“.

Nume de marca din muzica românească se regăsesc pe acest album, precum matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Liviu Vasilică, etc.

ALBUMUL NR 2: UNDERGROUND FOLCLOR a fost lansat pe 16 iunie 2012, tot la STREET DELIVERY. Ca și celelalte, acesta poate fi descărcat gratis de pe www.subcarpati.com

Undacomuna (Moldova)

S-au gasit in anul 2004,si este un crew format din: Stas, Ivan MCii care au facut parte din trupa RIVAL (anii 2000),ambii reprezinta (Centrul Chisinaului) si romaN Mcul care face parte din trupa GINTA (2000), ei reprezinta Ciocana – periferia Chisinaului. In anul 2005 scot primul album impreuna intitulat “COMUNICA”,dupa urmeaza ”Din cvartal se-aude”.
Saptamana trecuta au scos un videoclip nou “Ferestrau Liric” alaturi de dj Flow:

Baietii lucreaza la noul album care trebuie sa apara in’curand!

Afterparty: Indjstione

Tags:

Leave a reply (we review all comments)