Black Devil Disco Club

  • by

Sambata 8 decembrie la Modern (Mihai Eminescu, 127, 020083 Bucharest, Romania)

  • Rock DJ
  • Black Devil Disco Club live
  • Eva Peel DJ set
  • Camil

Intrare: 20 lei

Despre Black Devil Disco Club au circulat tot felul de legende, inclusiv ca ar fi proiectul secret al diavolului Aphex Twin. Intre timp a iesit la suprafata ca mastermind-ul din spatele Black Devil Disco Club este nimeni altul decat Bernard Fevre, un francez care in 1978, cu mult inainte ca miscarea italo sa ia amploare, a lansat un EP avangardist de noir disco. Ajuns in mainile celor de la Chemical Brothers si remixat de Luke Vibert, EP-ul a devenit popular peste noapte acum cativa ani, amplificand miturile si intrebarile din jurul proiectului.

De atunci si pana acum, Bernard Fevre a mai scos 4 albume in acelasi spirit, misterul fiind insa daca acestea au fost compuse tot in anii ’70 sau sunt chiar opere recente. Ultimul album lansat anul trecut, Circus, a adus colaborari vocale cu Nancy Sinatra, Afrika Bambaataa, The Horrors, Jon Spencer si Nicolas Ker de la Poni Hoax.

Bernard Fevre revine la Bucuresti pe 8 decembrie, de data aceasta alaturi de Eva Marie Pinon aka Eva Peel, cunoscuta in cercurile hip din Paris pentru celebrele evenimente We Love Art, dj set-uri si productii proprii pentru Eva Peel Band, proiecte multimedia si editoriale despre muzica in revista Tsugi.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)