Suie Paparude – Nu te mai saturi de noi

  • by

Trupa Șuie Paparude a lansat, astăzi, piesa și videoclipul “Nu te mai saturi de noi”, dedicate special fanilor trupei. Totul a pornit de la un mesaj postat pe wall-ul Facebook al trupei Șuie Paparude: “Nu mă mai satur de voi”.

Ideea a venit pe loc.

O piesă nouă, care să fie doar pentru ei, fanii Șuie. Pasul următor a venit de la sine: videoclip la piesă, care, evident, e tot cu dedicație specială, pentru ei, fanii Șuie.

Un concert reușit, o sală plină, un mesaj de susținere – pentru noi sunt miracole și le percepem încă astfel, la fel ca în primele zile ale trupei, când nu aveam mai mult de 3 oameni în sală. Emoțiile sunt aceleași, iar noi, practic neschimbați în plăcerea de a face muzică. “Nu te mai saturi de noi” exprimă bucuria că publicul e alături de noi și apreciază ceea ce facem. De aceea, am ales sa facem videoclipul în concert, pentru că, la concertele Șuie, publicul este partener și, totodată, membru al trupei noastre

Șuie Paparude scot clipuri foarte rar. Albume, și mai rar, cam o dată la 3 ani.

Versul din piesa proaspăt lansată “Tu ne-ai adus aici, așa că mai departe du-ne” arată, practic, trecutul Șuie Paparude și ne arată nouă, în același timp, drumul spre viitor, împreună având o pasiune comună: muzica>> – Șuie Paparude.

Urmează, astfel, un nou album, în 2013, precum și un nou site, în scurt timp.

Șuie Paparude – “Nu te mai saturi de noi”

Muzica: Mihai Câmpineanu (Michi)
Versuri: Alexe Marius Andrei (Bean MC)
Echipa : regizor: Matei-Alexandru Mocanu, camera: Radu Voinea, editor: Rodi Cotenescu, asistent regie: Mihai Chirilă, grading și SFX: Sorin Baican @ Studioset.tv

Mulțumiri: Butch și echipei din Goblin Vama Veche, Vlad Iorga, Florin Oșlobanu și Club Control

Leave a reply (we review all comments)