Into the World

  • by

Vernisaj: 9 Noiembrie 2012
Expozitie de fotografie cu vanzare: 9 – 22 Noiembrie 2012

nou9 prezinta Expozitia Fotografica „INTO THE WORLD” – povestea in imagini a unei calatorii de 420 de zile si 55.000 de km in jurul Africii … pe motocicleta.

Doi oameni pe doua roti: In iunie 2011 arhitectii Ionut Florea si Ana Hogas au luat o pauza din cariera pentru a fi nomazi in Africa, cu o motocicleta si un cort de 4 mp. Calatoria a insemnat aventura in Congo si Sahara, dar si voluntariat in Nigeria, malarie si ascensiunea Muntelui Camerun.

Expozitia „INTO THE WORLD” dezvaluie povestea din spatele povestii: fotografii, scurt metraj si un set-up cu motocicleta si cortul care au ‘vazut’ Africa.

Fotografii din: Maroc, Sahara Occidentala, Mauritania, Mali, Burkina Faso, Togo, Benin, Nigeria, Camerun, Gabon, Republica Congo(Brazzaville), Republica Democrata Congo (Kinshasa), Zambia, Namibia, Africa de Sud, Lesotho, Botswana, Mozambique, Tanzania, Kenya, Ethiopia, Sudan, Egipt.

Aventura „INTO THE WORLD” va continua: dupa Africa, urmeaza turul Americii de Sud. Intreaga poveste pe www.intotheworld.eu

Tags:

Leave a reply (we review all comments)