Hi Bye

  • by

Premiera spectacolului HI BYE
de Cosmin Manolescu și Gabriella Maiorino

Fundația Gabriela Tudor prezintă miercuri, 7 noiembrie, de la orele 20.00 la Teatrul L.S. Bulandra, sala Grădina Icoanei, premiera spectacolului HI BYE, realizat și interpretat de coregrafii Cosmin Manolescu și Gabriella Maiorino.

Un studio, doi artiști, trei ani de comunicare virtuală, cîteva momente intense de dans, schimburi de gînduri și de singurătăți. HI BYE este un studiu despre forța teritoriilor ocupate și a intersecțiilor dintre oameni, ca și despre linia subțire și ambiguă care îi separă unul de celălalt, despărțind viața artistică și viața personală una de cealaltă.

Spectacolul este rezultatul unui process care a început în 2009, cînd coregrafii Gabriella Maiorino (Italia/Olanda) și Cosmin Manolescu (România) s-au întîlnit în timpul proiectului “Europe in Motion” din cadrul festivalului Springdance. Premiera spectacolului are loc la București după ce acesta a fost prezentat la festivalul Punch! din Amsterdam în luna octombrie și este rezultatul unor rezidențe ce au avut loc la București și Amsterdam în vara-toamna 2012. Rezidențele au fost organizate la București cu sprijinul Centrului Național al Dansului și al Ambasadei Regatului de Jos la ZonaD – studio Paradis Serial, și la Amsterdam cu sprijinul Dansmakers, producătorul festivalului Punch!

Premiera este prezentată în cadrul proiectului Stagiune Paradis Serial, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Biletele au fost puse în vînzare la casieria Teatrulului Bulandra.
Credit foto: Francesco Cavaliere

Tags:

Leave a reply (we review all comments)