Antarctica

  • by

Miercuri 7 noiembrie Madame Pogany propune o calatorie muzicala transcedentala, plina de visare, alaturi de trupa Antarctica. Intrare: 18 lei

Antarctica, un proiect ce apartine noului val de artisti al scenei underground bucurestene inseamna Delia Opran la voce, Tudor Scânteie la chitară, Mircea Preda “Burete” la bas, Benjamin Rivalet – sintetizator si Mirko Grusa, la tobe.

Delia, fondatoarea trupei, o compozitoare si o textiera preocupata de poezie si astronomie, deschidea concertul Róisín Murphy de la Bucuresti (2008) ca membra al trupei Sunday People, iar in 2010 performa alaturi de Antarctica in deschiderea concertul Morcheeba.

‘Explorers’, albumul de debut, a fost lansat pe 21 decembrie 2011, s-a nascut dintr-o fuziune de stiluri si sonoritati diverse new-wave-electro-synthpop inspirate de trupe precum: Depeche Mode, Pink Floyd, Massive Attack, Unkle sau Groove Armada. In 2012, Antarctica revenea pe scena cluburilor bucurestene si ale festivalurilor nationale B`ESTFEST si Ursus Evolution, in formula noua, extinsa. In prezent, trupa adopta un sound hipnotic, o fuziune de sonoritati electro, chitari si multa energie.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)