Alexander Robotnick si Victor Stancov

  • by

20 octombrie
2 ani de Madame Pogany
Alexander Robotnick si Victor Stancov

Pe 20 octombrie, Madame Pogany sarbatoreste doi ani de existenta alaturi de un invitat special dj-ul si producatorul italian Alexander Robotnick. Vino alaturi de noi sa ciocnim pentru un nou inceput.

Sparkling wine & entertainment on the house!

In urma cu doi ani, Madame Pogany intra in lumea localurilor bucurestene de top, combinand nonconformist un stil de design contemporan cu un concept de bucătarie urbană și bar de tapas. In scurt timp, povestea Madame Pogany prinde contur si isi definitiveaza profilul de leisure spot, dar se face simtita nevoia de mai multa agitatie si entuziasm in zona de entertainment.
Incetul cu incetul, serile dedicate degustarilor de vinuri si dupa-amiezile lenese in care puteai savura un meniu delicios care abordeaza bucataria internationala, dar si romaneasca intr-un mod inedit, aveau sa fie completate de o serie de concerte si petreceri.

Serile de vineri au redefinit ideea de armonie si muzicalitate prin reprezentatiile live ale unor nume sonore de pe scena muzicala romanesca de jazz, soul & bossa nova, nu-jazz & funk. Mariei Răducanu, Luiza Zan, Petra Acker & Jimmy Cserkesz, Irina Sârbu, Eduard Jak Neumann, Mihai Iordache, Sorin Romanescu si alti instrumentisti talentati, alaturi de trupe ca TiPtiL,YellLow, Antarctica, Loungerie II sunt doar cateva dintre artistii care lansau seria de live-uri primite cu mare succes de publicul Madame Pogany.

Sambata mizam pe efervescenta! Petrecerile si DJ-ii invitati la Madame Pogany sa anime serile de weekend, au inscris localul in circuitul evenimentelor cool din zona electro. DJei autohtoni precum The Model, Indie Jules, Fouchat, Aeromaschine au mixat alaturi de DJ renumiti la nivel international precum Andy Smith, Charles Webster, Rob Swift, Jimpster, Patlac, Markus Homm, Matthias Meyer, Alexander Robotnik, Miltonn Jackson, Shur-i-Kan sau Roberto Rodriguez.

Cu un palmares interesant acumulat in cei doi ani, Madame Pogany are planuri de viitor si un program artistic din ce in ce mai fascinant, iar Alexander Robotnick revine cu placere la Pogany, pregating un live set incitant, adecvat acestei ocazii festive.

Maurizio Dami aka Alexander Robotnick a debutat pe scena muzicala italiana ca membru fondator al trupei de dance – cabaret Avida, iar in 1983 se facea remarcat la nivel international sub pseudonimul “Alexander Robotnick”, odata cu lansarea “Problèmes D’Amour”.

Single-ul “Problèmes D’Amour” a devenit un fel de clasic underground, care a vandut zeci de mii de discuri, a fost inclus in coloana sonora a multe filme de pe marele si micul ecran si a influentat o multime de artisti din zona muzicii electronice, in special electroclash, ca de exemplu Miss Kittin si DJ Hell.

Dupa succesul fulminant pe care i-l adusese “Problèmes D’Amour”, Maurizio si-a concentrat atentia pe muzica de film, teatru si world music, explorand noi sound-uri si peisaje sonore. In 2002 revine in zona electro, colaboreaza, produce si lanseaza materiale discografice alaturi de alti artisti la propria casa de productie (Hot Elephant) sau sub alte label-uri, dar se dedica si carierei de DJ. Mix-urile sale combina o multime de stiluri muzicale, insa techno-ul minimalist si beat-urile electro stau la baza creatiilor sale.

Alexander Robotnick este unul dintre acei artisti in favoarea caruia cifrele si statisticile functioneaza de minune: peste 30 de ani experienta, zeci, sute de release-uri care s-au bucurat de un success deosebit, mii de gig-uri in toate colturile lumii.

Cu toate astea, nici o cifra nu poate da masura charismei extraordinare si a energiei seturilor sale , aducand pe ringul de dans un melanj eclectic de italo-disco, house si techno.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)