OCS si Sketch

  • by

Omul cu Sobolani
Opening act: SKetch
live in Panic!

Intrare > 10lei.

Facebook Event.

Pentru cei care n-au prins povestea, numele trupei Omul cu Sobolani vine de la de celebra carte omonima a lui Sigmund Freud. Omul cu Sobolani sau OCS s-a infiintat in 1997 in Constanta, la initiativa vocalului Dan Amariei si a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks), imbogatind scena muzicii alternative romanesti cu o trupa care avea sa devina emblema unei generatii nonconformiste.

In 15 ani de activitate, piesele lor n-au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor de profil (Atomic TV, Mtv Romania, Music Channel sau Utv etc). Sigur nu v-au scapat clipurile pieselor „Cine E De Vina” sau „ Nu incerca asa ceva acasa” si v-ati trezit de multe ori fredonand versurile unor compozitii precum „Copilul Rebel”, „(Dez)Orientat” sau „Oda (In Piata Romana)”.

De pe scenele cluburilor din toata tara si a marilor festivalurilor, OCS a agitat acelasi numar impresionant de oameni, indiferent de cat de multe si cat de bune sunt trupele care au aparut ulterior.

***

SKETCH este o trupa de rock alternativ din Bucuresti.A fost formata in vara anului 2010 si este compusa din Daniel Antohi (voce si chitara), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (chitara bas) si Radu Dorobantu (tobe).

Primul concert a avut loc la GBOB Romania in noiembrie 2010. Dupa aceea, au cantat in majoritatea cluburilor bucurestene unde au impartit scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers, Kumm si multi altii. In vara anului 2011,trupa a participat la festivaluri ca Stufstock in Vama Veche si Imagine Festival in Sibiu , unde a ajuns pana in finala. Toamna aceluiasi an a insemnat participarea in finalele byron-rock your highschool si Global Battle of the Bands Romania 2011 si de asemenea cateva reprezentatii acustice.Dupa o pauza de cateva luni , trupa a revenit pe scena festivalului Stufstock
In prezent , Sketch pregateste lansarea primului EP .

Tags:

Leave a reply (we review all comments)