Dusky si Robosonic

  • by

Vineri 19 octombrie la Atelierul de Producție (Splaiul Unirii 160)
Acces: 25RON < 00:00 > 35RON

GOOD LIFE Prezintă:

DUSKY

[Dogmatik, Simple, Anjunadeep]

Dusky au pătruns într-un spirit universal, într-o esență care excită DJi și clubberi de pe toate dancefloor-urile. Lee Foss, Jamie Jones, Paul Woolford sau Sasha le-au inclus piesele în seturile lor recent, iar Loefah sau Boddika îi împing și ei cum pot, în timp ce Pete Tong sau Zane Lowe le-au difuzat piesele pe radio. În muzica lor se resimte ambiția și sound-ul underground UK, iar influențele lor se extrag fie din Detroit techno, fie din UK garage, dar asta nu îi împiedică să se inspire din electronica de avangardă sau clasică. Dusky sunt proaspeți, atemporali și la fel de clasici precum și contemporani.
Duo-ul londonez s-a făcut rapid remarcat peste hotare și albumul lor din 2011 a fost apreciat drept unul din cele mai bune ale anului de către Pete Tong. Dusky nu se feresc de excursii chiar mai întunecate în techno, care au fost apreciate de Maya Jane Coles, de exemplu, ca și de Loefah sau Paul Woolford. Ei sunt la fel de relaxați fie că scriu piese elegant orchestrate sau gândesc linii pentru pian ca și atunci când se mulează pe o totală atitudine house sau techno. Dusky au o matematică a adâncimii, sufletului și originalității.


ROBOSONIC

[Jackmode Music, Off Recordings, Undercovertart]

Robosonic – Cord și Sasha – au o reputație cum că ar produce muzică electronică multidimensională de când cu albumul lor intens apreciat ”Sturm und Drang”, scos la propriul lor label în 2007. De atunci, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Jesse Rose, Deadset sau Alexander Robotnick i-au inclus în playlisturile lor. În afară de latura lor de producători, sunt considerați DJ foarte talentați, fie că și-au făcut temele pentru acasă pentru cluburi, radio, petreceri în penthouse-uri sau festivaluri sau rave-uri ilegale. După patru ani de pauză la producție, Robosonic s-au întors cu un release denumit ”The Sweetness”. Materiale se află în pregătiri și pentru anul următor, cu un boost de haos creativ, inspirație și deschidere, exerciții și pe parte vizuală cu dragoste pentru detaliu, muzică cu bass și bătaie 4/4, hi-tech soul și condens pe pereți…


Romanian support

Facebook event

Leave a reply (we review all comments)