Floex + Lesni Zver

  • by

Floex e capul de afis al Soundczech si vine la Bucuresti impreuna cu Lesni zver sambata 13 octombrie de la ora 21:00 in Clubul Taranului.

Inainte de Bucuresti va fi prezent si la Fabrica de Pensule din Cluj vineri 12 octombrie, iar apoi va deschide Festivalul de Film Astra de la Sibiu, luni 15 octombrie. Iata comunicatul oficial:

Floex, un muzician a carui faima a depasit granitele Cehiei, va sustine incepand de maine, 12 octombrie, trei concerte in trei orase din Romania: Cluj, Bucuresti si Sibiu, in cadrul festivalului de muzica ceha contemporana Soundczech. Concertele sale sunt adevarate performance-uri audio-vizuale, cu muzica live si proiectii care ilustreaza fiecare melodie in parte.

Tomas Dvorak, cunoscut mai bine ca Floex este un talentat tanar compozitor, muzician si artist grafic. Muzica sa se detaseaza prin utilizarea clarinetului ca instrument cheie, combinat cu nu-jazz si muzica electronica. Floex canta live alaturi de o trupa, iar „concertele din Romania vor fi speciale, pentru ca vom fi în cea mai bună formula de pana acum”, a spus muzicianul inaintea turneului.

In Bucuresti, Floex va fi acompaniat de Lesni Zver, o trupa de nu-jazz din Brno

Tags:

Leave a reply (we review all comments)