Venetian Snares la Bucuresti

  • by

Update:

YAZEE PREZINTĂ:

VENETIAN SNARES, SILENT STRIKE, LIAR, CONTORSIONIST
4 OCTOMBRIE
ATELIERUL DE PRODUCȚIE

ACCES: 30 RON

Venetian Snares.
Venetian Snares este principalul alias al compozitorului de muzică electronică Aaron Funk. Venetian Snares devine cunoscut datorită producțiilor sale muzicale în diverse măsuri (cea mai mare parte în 7/4). Până în anul 2007 activitatea artistului a depășit orice așteptări, lansînd mai multe de opt discuri pe an pentru label-rui History of the Future, Isolate/DySLeXiC ResPonSe, Addict, Zod, Distort, Sublight, Low-Res, Planet Mu și Hymen.
Prima proiect lansat la o casa de discuri a fost Ep-ul ”Greg Hates Car Culture” lansat la label-ul ”History of the Future”. Când Mike Paradinas a auzit Greg Hates Car Culture l-a semnat imediat pe Funk pentru ”Planet Mu”. Primul LP Veneian Snares la Planet Mu, ”Making Orange Things” (o co-producție cu Speedranch), a fost lansat la începutul anului 2001, urmîndu-i în scurt timp alte cinci proiecte muzicale, toate înainte de sfârșitul anului 2002. Funk a continuat să producă pentru o multe alte label-uri, inclusiv Hymen Records, Peace Off Records, Addict Records, and Sublight Records. El a produs albume și sub alias-uri ca Last Step sau Vnares, alte single-uri și Ep-uri au apărut sub numele de Last Step, Snares Man! și Snares, a apărut pe compilații sub numele de Ventriloquist Snakes, Last Step, Puff, și Senetian Vnares.
Într-un interviu din februarie 2003, lui Funk i-a fost adresată o întrebare despre diversitate de genuri muzicale pe care producțiile sale o arată, o proprietate pe care intervievatorul a etichetat-o ca fiind “eclectism”. Funk a răspuns: “Eu prefer să-l numesc suprarealism”.

Silent Strike:
Silent Strike (Ioan Titu) s-a născut în Bacău și compune muzică electronică. A scos 4 albume (“Silent Strike” – 2005, “3AM” – 2008, “alb” – 2009, “Instrumentals” – 2011) la labelul LaStrada Music și a colaborat cu foarte mulți muzicieni și producători, printre care Lucian Ban, Mat Maneri, Alex Harding, Ada Milea, Alexandrina, Maria Radu, Sorin Romanescu, Sukie Smith, C.T.C., Kazi Ploaie, Specii, Bean, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, brazda lui novac, Yvat, Alienpimp și mulți altii. Silent Strike a deschis concertele Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Jazzanova, Kode9, Robot Koch, Recoil, Dj Food și Mr.Meeble.

Liar
Cu toate că este un nume nou și greu de clasificat în vreo zona concretă a muzicii electronice, repertoriul lui Liar este plăcut atât amatorilor de techno cât și fanilor și exploratorilor bass music. Liar folosește în mod eclectic o varietate de genuri, stiluri și influențe pentru a realiza prin piesele lui atât o experiență de party, cât și una intimă, emoțională. Releas-ul de debut la casa de discuri daneză “Farver” a fost bine primit în presa de profil, fiind susținut de nume sonere precum formatia britanica “The XX”.

Soundcloud: https://soundcloud.com/liarint

Contorsionist
Silviu Badea (Contorsionist, Montgomery Clunk, 1/2 Fjord) locuiește în București și produce muzică electronică.. Împreuna cu Alexandru Seidiu (Candlestickmaker, Mountain, 1/2 Semiosis) formează Fjørd, cu un release, până în momentul de față, la Farver.

www.asiluum.com
www.error-broadcast.com
www.farver.nu
www.farver.nu

Canadianul Aron Funk zice pe Facebook-ul sau ca turneul sau european include si Silver Church-ul bucurestean. Pe 4 octombrie.

Linkuri > lastFM, Wikipedia, Bandcamp

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.