Reforma Smoke Out

Joi 4 octombrie 2012, 22.00
@ Control Club
Constantin Mille 4, Bucuresti
Intrarea libera

After-party-ul expozitiei Critical Botox de la Pavilion.

Reforma se manifesta pentru prima data in public sub diversele sale forme.

Reforma Smoke Out este un loc de joaca hedonist, un eveniment al excesului, experimentarii, revelatiei si eliberarii. Nomad si nestatornic, evenimentul este “the most wanted” pentru radicalitatea si libertatea tipului de interactiune, pentru muzica revelatoare si eliberarea simturilor, pentru pacifismul relationarii. Rareori se repeta ceva, tot timpul ne reformam, ne reinventam.

Unii dintre noi vom deveni reporterii noptii, vom primi un aparat pe film – de unica folosinta, pentru unicitate estetica – il vom returna la plecare si in scurt timp vor vedea rezultatul pe site si pe facebook.

Pe tot parcursul noptii vom proiecta, usor sarcastic, secvente din desenele animate care provocau orgasme vizuale in timpuri trecute: Nu Zaietz Pagadi, Lolek i Bolek, Mihaela, Balanel si Miaunel.

Line Up:

Bogman
&
invitatii sai surprinzatori si speciali

Ce e REFORMA?
Cine suntem? Suntem voi. REFORMA proiecteaza, exprima ce credem, ce facem, unde mergem sau ce ne place prin platforma noastra online si prin evenimente live. Nu credem in mainstream, respingem cultura ignoranta, gandim independent, apreciem creativitatea, nu ne intereseaza sexualitatea sau culoarea pielii. Credem in politica progresiva. Cu alte cuvinte suntem un meltingpot transdiciplinar al gusturilor, stilurilor si comportamentelor. Fetisul nostru este autenticitatea. Suntem profesori, barmani, teoreticieni, publicitari, arhitecti, artisti, fotografi, bucatari. Persoane elaborate, culte, educate, cu profesii diverse, titrate sau autotitrate, didacti si autodidacti. Suntem ceea ce vrem sa fim.

Tags:

1 thought on “Reforma Smoke Out”

  1. Pingback: Critical Botox | Feeder

Leave a reply (we review all comments)