13 – Burton movie premiere

  • by

13 – Noroc cu Burton!

Joi 4 octombrie de la 21:00 la Cinema Pro
Intrarea libera in limita celor 500 de locuri disponibile.
Facebook event.

Sezonul de graţie 2013 trebuie inaugurat cum se cuvine şi nimic nu este mai potrivit decât noul film de casă Burton, “13”! Puteţi trece pe sub scară, puteţi drăgăli pisica neagră şi puteţi sparge o oglindă pentru 7 ani de powder, filmul ăsta e de văzut, ptiu-ptiu să nu-l deochi!

Veniţi deci joi, 4 octombrie, înainte de ora 21:00 la Cinema Pro pentru seara norocoasă de film Burton. Delicatesuri înzăpezite, cele mai frumoase linii şi acţiune la limita baftei cu Danny Davis, Mikkel Bang, John Jackson, Mark Sollors, Mikey Rencz, Jussi Oksanen, Jeremy Jones, Zak Hale, Ethan Deiss, Seppe Smits, Peetu Piiroinen şi, evident, Terje Haakonsen!

Fireşte, intrarea este liberă, dar in limita celor 500 de locuri disponibile, iar la faţa locului vă aşteaptă goodies şi freebies, ca în fiecare an, cataloagele Burton venite direct de la imprimerie şi expozitia cu piese din colecţia nouă Burton. Plus surprize, şşşşşş!

Am spus colecţie nouă? Păi sigur că da! Noua colecţie Burton 2013 cu supernoroc pentru un sezon de execepţie vine în Surmont Store şi pe boardersshop.ro pe 1 octombrie! Tanaaa!!!

Ne vedem la film să ne simţim norocoşi împreună!

Leave a reply (we review all comments)