Talcioc de biciclete

  • by

Pe 29 şi 30 septembrie, în parcul Izvor, în cadrul Bike Fest, va avea loc un talcioc de biciclete. Unde puteţi veni, voi biciclişti şi nebiciclişti, să vă găsiţi bicicletele potrivite. Pe care le dau alţii ca voi pentru că nu le mai vor. Talciocul nu se rezumă doar la biciclete întregi şi funcţionale, ci şi la componente şi accesorii second hand pe care vreţi să le daţi/luaţi.

Ca să fim siguri că toată lumea pleacă mulţumită de la talcioc, vă promitem şi nişte mecanici care să facă revizii la bicicletele scoase la vânzare (atâta timp cât defecţiunile nu sunt majore). La schimb, vă rugăm să nu veniţi cu mai mult de două biciclete, respectiv cu mai mult de două piese/accesorii de acelaşi fel. Asta ca să nu încurajăm vreo speculă. La fel, sunteţi rugaţi să vă înscrieţi cu date de contact şi câteva detalii despre bicicletele vândute aici. Regulamentul complet de înscriere poate fi consultat aici.

So, ce mai aşteptaţi? Get a bike!

Pe lângă târgul propriu zis, la Talciocul din Izvor vă mai aşteptăm în cele două zile de festival şi cu alte bunătăţi: Bike Speed Dating, Atelier de vopsit şi recondiţionat biciclete şi Proiecţii de filme cu biciclete.

– via Portocala Mecanica
Tags:

Leave a reply (we review all comments)