Baba Oarba #1 – John Roberts vs Alexandra Maftei

  • by

BABA OARBA 1: JOHN ROBERTS (LIVE) VERSUS ALEXANDRA MAFTEI PE 29 SEPTEMBRIE LA ATELIERUL DE PRODUCȚIE

John Roberts o să se joace alături de ★ BOGMAN, ★ AEROMASCHINE și ★ JB. Emoțiile audio sunt completate de Leapșa Artiștilor, iar primul artist care se ocupă de Baba Oarba este ★ ALEXANDRA MAFTEI. Expoziția începe pe 29 septembrie și va fi disponibilă până pe 20 octombrie.

Atelierul de Producție propune pentru deschiderea acestui sezon de evenimente realizate în regie proprie o aroganță culturală și muzicală prin episodul 1 al platformei Baba Oarba. Cine este protagonistul? John Roberts, crescând cu doi părinți care îi cântau seara înainte de culcare la pian, s-a familiarizat rapid cu jazz-ul și bucăți clasice. În inima Americii, descoperirea muzicii a fost ceva plin de candoare. De aceea probabil John Roberts, odată ce a făcut cunoștință și cu aerul european al contemporanelor genuri house și techno, a simțit nevoia de a împăca aceste două continente prin aportul său muzical. Rezultatul este ceva meticulos, dar relaxat, evocativ, dar inovativ. Oare în momentul în care a atins primul sintetizator analog a știut John că Pantha Du Prince, Lawrence sau Carsten Jost urmau să îl solicite în 2008 să fie primul americat prezent pe imprint-ul Dial Records? Știa el că o să scrie Resident Advisor că este una din cele mai mari promisiuni de viitor? Oare are cea mai vagă idee ce atmosferă îl așteaptă pe 29 octombrie la Atelierul de Producție?

John Roberts o să se joace alături de AEROMASCHINE, BOGMAN și JB.

Emoțiile audio sunt completate de Leapșa Artiștilor, iar primul artist care se ocupă de Baba Oarba este Alexandra Maftei. Expoziția începe pe 29 septembrie și va fi disponibilă până pe 20 octombrie.

Alexandra a studiat design textil în București vreo cinci ani și s-a hotărât că este pregătită să se joace cu orice material i se dă spre exprimare. În timpul facultății l-a descoperit pe Stanley Donwood, artistul care a făcut toate coperțile pentru Radiohead. Inspirată de lucrările lui, proiectul Alexandrei la masterat a însemnat o colecție de hanorace printate manual, inspirată chiar de arta lui. Alexandra spune: ”În prezent, contemplez și mă bucur de experiența umană. Pace!”

O să ne bucurăm și noi de contemplare și experiențe să-vedem-cât-de-umane pe 29, la Atelier.

Baba Oarba este o nouă platformă de evenimente, o invitație la joc și o propunere către o lume de fantasmă. Acesta este un concept îndreptat spre cei care semnează un acord imaginar pentru a se înscrie în visul de weekend, cărora noi le deschidem fantezia – devenind personaje în jocul simțurilor deschise.

Muzica, decorurile și luminile vor fi elemente aflate mereu în concordanță și de fiecare dată proaspete. Fiecare episod de Baba Oarba are o temă centrală, cu elementele căreia se intercorelează toată povestea. Baba Oarba se desfășoară ca o intersectare dintre un eveniment de artă cu unul de muzică.

Evenimentele Baba Oarba au loc lunar, lăsând între ele oportunitatea ca după fiecare vernisaj lucrările artistice să fie păstrate ca în orice galerie până la următorul eveniment, când urmează a fi înlocuite de noile exponate ale celui căruia i s-a dat leapșa.

Accesul este gratuit, dar numai în posesia invitației și actului de identitate. Descarcă invitația la primul episod Baba Oarba accesând acest link.

★ JOHN ROBERTS (LIVE)

John Roberts, crescând cu doi părinți care îi cântau seara înainte de culcare la pian, s-a familiarizat rapid cu jazz-ul și bucăți clasice. În inima Americii, descoperirea muzicii a fost ceva plin de candoare.

De aceea probabil John Roberts, odată ce a făcut cunoștință și cu aerul european al contemporanelor genuri house și techno, a simțit nevoia de a împăca aceste două continente prin aportul său muzical. Rezultatul este ceva meticulos, dar relaxat, evocativ, dar inovativ.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)