Canon a lansat azi cel mai usor DSLR full-frame din lume: Canon EOS 6D

EOS 6D

EOS 6D

Canon anunţă astăzi cele mai noi produse ale companiei în materie de aparate foto compacte, DSLR, imprimante pentru acasă şi profesionale, precum şi echipamente de birou.

Cu dimensiuni şi greutate similare cu cele ale lui EOS 60D, EOS 6D este cel mai uşor DSLR din lume care dispune de un senzor CMOS full-frame, caracteristică ce îl face ideal pentru călătorii, portrete sau peisaje.

Canon EOS 6D Hands-on Preview

Canon EOS 6D key specifications:

20.2MP full frame CMOS sensor
DIGIC 5+ image processor
ISO 100-25600 standard, 50-102800 expanded
4.5 fps continuous shooting
‘Silent’ shutter mode
1080p30 video recording, stereo sound via external mic
11 point AF system, center point cross-type and sensitive to -3 EV
63 zone iFCL metering system
97% viewfinder coverage; interchangeable screens (including Eg-D grid and Eg-S fine-focus)
1040k dot 3:2 3″ ClearView LCD (fixed)
Single SD card slot
Built-in Wi-Fi and GPS
Single-axis electronic level

Canon a lansat azi cel mai usor DSLR full-frame din lume: Cano EOS 6D

PowerShot G15 dispune de cea mai luminoasă lentilă al unui model din seria G lansat până acum, de un obiectiv f/1.8-2.8 şi zoom 5x, oferind astfel fotografilor o diafragmă cu deschidere extralargă pe toată gama focală.

Canon PowerShot G15 hands-on preview

PowerShot SX50 HS este prima cameră compactă din lume cu zoom optic 50x, extrem de puternică, ce permite un control manual avansat şi posibilitatea de a fotografia în format RAW.

PowerShot S110 este o cameră mică, dar foarte puternică, cu funcţie Wi-Fi ce permite distribuirea fotografiilor digitale şi pe alte echipamente electronice. SELPHY CP900 permite oricui să imprime fotografiile wireless, direct de pe diferite echipamente precum camere digitale, smartphone-uri, tablete sau computere.

Primele echipamente ce se alătură gamei All-in-One-Photo sunt MG 5450 și MG6350, două imprimante PIXMA care oferă viteză maximă de imprimare, oportunitatea de a reduce costurile cu cartuşele de cerneala XL și conectivitate sporită pentru o imprimare mult mai uşoară în apropierea casei. De asemenea, Canon lansează PIXMA iP7250, o imprimantă pentru documente și fotografii care înlocuiește iP4950, ce beneficiază de viteze de imprimare şi mai mari și de conexiune wireless.

Noile PIXMA PRO-100 şi PIXMA PRO-10 sunt două noi imprimante foto premium A3+, ideale pentru fotografii semi-profesionişti sau pentru amatorii pasionaţi, interesaţi să aibă acasă sau la studio posibilitatea de a imprima imediat fotografii la calitate profesională. Acestea dispun de un design stilizat, inspirat de EOS, conectivitate Wi-Fi şi cerneluri separate.

Formată din două serii de multifuncţionale laser, o imprimantă laser entry-level şi un fax de ultimă generație, noua gamă i-SENSYS aduce cu sine flexibilitate în conectare, flux de lucru cu documente şi uzabilitate îmbunătățite.

În plus, pentru piețele de artă grafică, Canon lansează cinci noi imprimate de format mare din gama imagePROGRAF. Noile aparate 24” spre 60”, cu dispozitive de 8 și 12 culori au fost prevăzute cu diverse noi avantaje pentru o calitate superioară a imaginii, o mai bună productivitate și funcționalitate.

1 thought on “Canon a lansat azi cel mai usor DSLR full-frame din lume: Canon EOS 6D”

Leave a reply (we review all comments)