Best of Shorts-up in Vama

  • by

Duminica ShortsUP e la mare cu ce-are mai bun. Intrare libera.

ShortsUP la Vama Veche pe 26 august
Best of de filme scurte la malul mării

Duminică, 26 august, cele mai populare scurtmetraje la ShortsUP în 2011-2012 vor rula în Vama Veche. Proiecția ”Best Of ShortsUP” are loc pe plaja de la Expirat începând cu ora 21:00.
Filmele selectate pentru Best Of au fost cele mai aplaudate de-a lungul anului în cadrul câtorva evenimente generatoare de atmosferă urbană și experimente artistice interactive: ShortsUP Comedy Night, noaptea comediilor scurte, ShortsUP Adevăr sau Provocare, combinație de film și teatru sau Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, maratonul nocturn de scurtmetraje premiate.

Iubitorii de mare și filme scurte vor avea parte de două ore de emoții puternice, în doze mai mici de 20 de minute. Comedia premiată la Oscar, Mașina Timpului, (r. Andrew Bowler, SUA, 2011) prinde viață prin povestea unui inventator nevrotic care se rătăcește în timp. Plimbarea de dimineață (r. Grant Orchard, Marea Britanie, 2011) recrează povestirea scriitorului american Paul Auster iar Stremț ‘89 (r. Dragos Dulea, Romania, 2012), documentarul românesc cel mai apreciat de spectatorii ShortsUP, aduce în prim plan un grup de români hotărâți să dărâme sistemul.

Intrarea la proiecția Best Of din Vama Veche este liberă. Mai multe detalii despre filmele din program și ultimele noutăți găsiți la: http://shortsup.ro/shortsup-la-vama-veche/.

După vizita pe malul mării, filmele scurte intră în vacanță până în octombrie. În așteptarea următoarelor evenimente, ShortsUP menține treaz interesul pentru scurtmetraje prin recomandări online. Pentru că obiceiurile cinefile s-au schimbat odată cu tehnologia, în fiecare zi, echipa ShortsUP recomandă un film scurt pentru orice stare de spirit pe site-ul www.shortsup.ro.

ShortsUP este un proiect generat de ORICUM în parteneriat cu Feeder.ro care aduce în atenție cele mai valoroase scurtmetraje din lume. ShortsUP îşi propune să reinventeze felul în care publicul interacţionează cu filmele de scurtmetraj printr-o platformă de expunere unică. Detalii: www.shortsup.ro
Tags:

Leave a reply (we review all comments)