Summer Well 2012 @ Domeniul Stirbey (Buftea)

  • by
Summer Well 2012 @ Domeniul Stirbey (Buftea)

Summer Well 2012 @ Domeniul Stirbey (Buftea)

Summer Well va avea loc anul acesta pe 11 si 12 august, din nou pe Domeniul Stirbey din Buftea. Festivalul isi va pastra structura din anul trecut: 10 formatii vor canta pe scena principala. Numele tuturor formatiilor vor fi dezvaluite in zilele urmatoare dar astazi suntem bucurosi sa vi le prezentam pe primele doua: Citizens! si Zulu Winter.

Citizens! este una dintre formatiile britanice despre care se vorbeste mult in acesta perioada. Au semnat un contract cu celebra casa de discuri Kitsune si au lansat doua single-uri – True Romance si Reptile – care le-au atras deja simpatia criticilor si a fanilor deopotriva. Primul lor album, “Here We Are”, va fi lansat pe 28 mai. Mai multe detalii pe www.citizens.cz . Citizens! canta la Summer Well pe 11 august.

Zulu Winter vor deschide cea de-a doua zi de festival. Sunt londonezi si lucreaza acum la primul lor album, “Language”, pe care-l vor lansa pe 14 mai. Sunt genul de formatie pe care e greu sa o incadrezi intr-un stil, dar rezultatul este unul care este imposibil sa nu-ti placa. “We Should Be Swimming” si mai nou “Silver Tongue” sunt difuzate si in Romania, si cu astfel de piese par sa fi gasit calea catre celebritate. Mai multe detalii pe www.zuluwinter.com . Zulu Winter vor vanta la Summer Well pe 12 august.

Si inca o veste buna: in perioada 12-21 aprilie, abonamentele, valabile in ambele zile de festival, vor avea acelasi pret ca anul trecut – 99 RON. In aceasta perioada, abonamentele vor putea fi cumparate exclusiv din magazinele Orange. Dupa 21 aprilie, abonamentele vor fi disponibile la un pret mai mare si vor putea fi achizitionate si online.

www.summerwell.ro

http://www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial

Tags:

Leave a reply (we review all comments)