BAHA SUMMER.SKY 2012 @ Parcul Sportiv Aversa

  • by
BAHA SUMMER.SKY 2012 @ Parcul Sportiv Aversa

BAHA SUMMER.SKY 2012 @ Parcul Sportiv Aversa

BAHA SUMMER.SKY 2012. IN THE PARK, BY THE LAKE. UNLIMITED OPEN BAR

16.06.2012

* Ghid de utilizare în caz de grabă *

1. Înscrie-te pe site sau attend pe FB (baha.ro; facebook.com/bahaparty) – atenție! Înscrierea este o condiție pentru a putea intra!
2. Ia-ți biletul în avans dacă te tentează să fii relaxat.
3. Dacă îți place cu autobuzul, unul special BAHA sigur te va aștepta la Unirii, între 22:30 și 00:30. 5 lei dus-întors. Și mașina și taxiul funcționează just as well. Intrarea Viseul de Sus, Sector 3, București. Detalii mai jos.
4. Două scene, lac, parc, pufi, saltele și proiecții. Și cer înstelat. De vară.
5. Roagp-te să te urce prietenii în autobuzul de plecare (04:00 – 06:00) sau să te suporte taximetristul. Sau stai cu noi până după răsărit 🙂
6. Dacă vrei poezie, citește mai jos. Cine suntem, ce și de ce facem, și mai ales de ce e așa de memorabil.

.: SUMMER.SKY :.

Anul trecut, împreună cu voi, scriam istoria cu primul eveniment BAHA outdoor. Pe 16.06.2012 ne propunem nimic mai prejos!
Cea mai îndrăgită petrecere all-you-can-drink, cu circuit închis, vă cheamă încă o dată IN THE PARK, BY THE LAKE!

Anul acesta v-am pregatit două scene… una dintre ele va fi gazda clasicului dulce sunet BAHA cu Marian și Jiji (visuals de Crid), iar cealaltă este scena unde K-LU, UFE, CHARLIE BOY și DISCO SNAGOV vă vor trece prin interesante și complementare stiluri electro, cu visuals de No Eye Patch.

Pufi, saltele, proiecții, baloane, cer înstelat și open bar fără limită.
.: BAHA Party Now Ask Later :.

De ce BAHA? Pentru că e memorabil. E locul și evenimentul unde am reușit, de-a lungul timpului, să strângem prieteni și prieteni de-ai prietenilor, și prietenii lor cu prietenii lor. Toți participanții sunt prieteni, și toți au un singur scop – distracția în cea mai pură formă a ei.
.: BILETE – ALL YOU CAN DRINK, UNLIMITED OPEN BAR :.

Prețul biletului este de 50 RON (pentru fete) și 70 RON (pentru băieți) pentru cei care achiziționează biletul în avans* (presale), și 70 RON (pentru fete) și 90 RON (pentru băieți) pentru cei care achiziționează biletele la locul faptei.

* Ca să nu mai ai ”șansa” să rămâi pe dinafară: Biletele se pot achiziționa în avans DOAR la INTERBELIC (Centrul Vechi, Str. Șelari nr. 1), până la 15 iunie, între ora 15:00 și ora 21:00.
** Atenție! Localul INTERBELIC este oficial UNICUL punct de vânzare al biletelor. Organizatorii BAHA nu sunt responsabili pentru biletele achiziționate de altundeva.
.: CUM PARTICIP? :.

Ca la orice BAHA, pentru a participa trebuie să fii pe guestlist sau să cunoști pe cineva de pe guestlist, cu mențiunea că, în acest caz, va trebui să specifici numele întreg al persoanei la intrare. Pentru a fi pe guestlist trebuie să te înscrii pe www.baha.ro sau să fii attending la event-ul facebook “BAHA SUMMER.SKY 2012”.
.: CUM AJUNG? :.

Poți ajunge cu taxi, mașina (Parcul Sportiv Aversa, Intrarea Vișeul de Sus, București) sau cu transportul în comun, care va fi asigurat prin curse speciale RATB care vor pleca din centru – Unirii, în seara petrecerii, între 22:30 și 00:30. Vor exista și curse pentru retur, în “dimineața” de după, între orele 04:00 și 06:00.

BAHA Party Now Ask Later!

facebook.com/bahaparty
baha.ro
partynowasklater.com

Tags:

Leave a reply (we review all comments)