A venit momentul unui brainstorming? Muta-l la Energiea!

Energiea ofera un spatiu de brainstorming dedicat agentiilor si companiilor.

Un proiector interactiv este pus la dispozitia experimentalistilor. Astfel, etajul 1 se transforma in table virtuale pe care poti sa scrii sau sa desenezi cu ajutorul unui point-draw pen.
Poti beneficia si de iPad-uri, microfoane, sistem audio si imprimanta-xerox.
Rezervarile se fac online, pe site-ul Energiea.ro, unde se poate vedea programul si pozitiile disponibile.
Energiea este deschisa in fiecare zi de la ora 15.00. Insa, daca exista rezervari facute din timp pentru acest spatiu mai devreme de ora 15.00, Energiea se poate deschide mai repede.

Energiea – Stabiliment de informare si experiment urban – provoked by Grolsch, este in egala masura pub si hub urban, un loc care imbina lejeritatea si relaxarea vorbelor langa un pahar, cu energia evenimentelor din zona artistico-culturala urbana, intr-un decor deconstruit, cu o personalitate puternica, ce poarta semnatura arhitectului Cristian Corvin (lucreaza de 10 ani ca Art Director pe platourile de filmare, a realizat designul si pentru alte restaurante si cluburi precum Atelierul Mecanic, Papiota, The Institute, Laboratorul de Cocktailuri).

Energiea invita la socializare, completand cu o bucatarie contemporana bazata pe principiile gastronomiei sanatoase, cu preparate „house-made”, fara adaosuri artificiale.

In acelasi timp, aici poti lua parte la ateliere, expozitii, workshop-uri sau dezbateri din cele mai diverse domenii: arte vizuale, teatru, film, literatura, muzica, gastronomie, jurnalism, antreprenoriat, responsabilitate sociala sau chiar fashion.

Seara te poti lasa fara grija in voia unor ritmuri fresh, atent selectionate de catre cei mai activi producatori si DJ-i locali. Meniul muzical Energiea cuprinde groove-urile momentului in materie de Disco, Funk, Electronica sau Indie si Alternativ, este construit pentru a satisface cele mai complete exigente auditive iar obiectivul sau este de a instiga atat la socializare cat si la dans.

Mai multe detalii pe www.Energiea.ro

2 thoughts on “A venit momentul unui brainstorming? Muta-l la Energiea!”

  1. Pingback: 11 alternative pentru a lua masa înainte de party | Feeder.ro

  2. agentiilor loto, de voiaj, matrimoniale – caror agentii li se adreseaza? ar fi de bun-simt sa scrie “agentiilor de publicitate”, nu sa arasteze aiurea bietul cuvant, ca in cazul autodeclaratilor “creativi”.
    iarasi, care-i diferenta dintre ateliere si workshopuri? (da, se scrie fara liniuta)
    ce naiba, bai frate…

Leave a reply (we review all comments)