Primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp @ Fabrica

Primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp @ Fabrica

Primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp @ Fabrica

Line-up final pentru pentru primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp, plus detalii locatie si bilete

Ca urmare a unor schimbari aparute in programul trupei Foreign Beggars, primul pre-party-ul oficial B’ESTFEST Summer Camp se muta pe data de 31 mai, intr-o noua locatie: club Fabrica. Amon si Dj Undoo se vor ocupa de warm-up, urmand ca AFO si Carbon sa dea startul muzicii live, pregatind terenul pentru membrii trupei Foreign Beggars. Prezentat de Ciuc Premium, evenimentul este organizat de Emagic.

Amon (https://www.mixcloud.com/amon_ld/)

In cei aproximativ 7 ani de activitate, Amon nu a fost atasat niciunui gen anume, dar a fost in totalitate atasat muzicii. De aceea, coordonatele seturilor sale se schimba in functie de party, de locatie sau stare, trecand in revista genuri precum drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance. A mixat pe aceeasi scena cu DJ Marky, Andy Fletcher, Kormac, Matrix, Noisia si Bailey dar si impreuna cu artisti locali precum Bully, Snow, Phlo sau Dropdread.

DJ Undoo (https://soundcloud.com/dj-undoo)

Pentru DJ UNDOO, pickup-ul este instrumentul muzical preferat cu ajutorul caruia poate manipula sunetele de pe disc in asa fel incat sa dea nastere unor noi compozitii ritmice si muzicale, sau poate modifica si transpune piese deja existente intr-o forma complet noua. In 2011, a participat la campionatul mondial de Dj (DMC Online), unde a obtinut 19 puncte de la juriul format din fosti campioni DMC si locul 1 la votul publicului. In acelasi an, a lansat pe site-ul oficial www.djundoo.ro albumul “Ain’t Fast Food Music”, ce se deosebeste atat prin sound-ul variat cat si prin cei cu care a colaborat pe acest material, „adevarati poeti ai strazii” dupa cum insusi DJ Undoo ii descrie pe Carbon, Catalin (Coma), Butch sau K-Gula.

AFO (Facem Records – www.facebook.com/emil.teleaga)

AFO, alias Emil Teleaga, activeaza de mai bine de 11 ani pe scena hip-hop romaneasca. Este membru oficial Facem Records si a colaborat de-a lungul anilor cu artisti si producatori remarcabili de pe scena locala si internationala. Fost campion multiplu la Battle lucreaza in momentul de fata la primul album solo ce va iesi in toamna lui 2012. De-a lungul timpului, a reusit sa isi puna amprenta pe materiale ca: “SDST – Mecanismul de modificare a mintii umane LP” alaturi de Underman, “2012 LP” impreuna cu ADN, Subsapte si Sagace Snephrue si “Fiul omului mixtape” impreuna cu Grigo.

Carbon (Facem Records)

Nume reprezentativ al underground-ului romanesc, Carbon a descoperit hip-hop-ul imediat dupa anul 1989. Colectia de casete si pasiunea pentru muzica cresteau de la o zi la alta, astfel ca in anul 1994 a inceput sa scrie, trei ani mai tarziu devenind membru Pirats Klan. Afiliat label-ului Facem Records, a colaborat de-a lungul timpului cu unii dintre cei mai apreciati MC din Romania. In anul 2009, a lansat albumul „Reactii adverse” ce contine piese alaturi de Cedry2k, DOC, AFO, Deliric 1, Vlad Dobrescu, Nwanda, ADN, Grasu XXL, Bitza si Raku. In prezent, Carbon lucreaza la un nou album care se va numi „Catharsis” si care va fi lansat chiar luna urmatoare.

Biletele pentru pre-party vor fi disponibile incepand de astazi, 18 aprilie 2012 la pretul de 35 lei in pre-sale, pe www.MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in seara evenimentului pretul sa fie majorat pentru biletele disponibile la intrare.

Acesta este primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2012; cel de-al doilea eveniment de „incalzire” pentru editia din acest an a festivalului va fi concertul Slayer ce urmeaza sa se desfasoare pe 4 iunie, la Arenele Romane, fiind dedicat fanilor rock care incepand din acest an vor avea in cadrul festivalului o scena dedicata exclusiv acestui gen de muzica. B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, mai multe informatii fiind disponibile pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.

Tags:

2 thoughts on “Primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp @ Fabrica”

Leave a reply (we review all comments)