ShortsUP e invitat la Noaptea Muzeelor 2012

ShortsUP e invitat la Noaptea Muzeelor 2012

ShortsUP e invitat la Noaptea Muzeelor 2012

O selectie de scurtmetraje marca ShortsUP va fi proiectata la Muzeul National de Geologie si la Muzeul National de Arta Contemporana sambata 19 mai de la 20.30. Proiectiile au loc in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor.

Filmele scurte si bune le vor tine companie in special celor care se vor alinia la cozile de la intrarea celor doua muzee – ecranele de dimensiuni mari vor fi amplasate outdoor, in curte.

La Muzeul National de Geologie, situat in Piata Victoriei (vis-a-vis de Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa), ShorstUP va crea si o zona de lounge pentru cei dornici sa se bucure de filmele scurte.

“La capatul lumii” (r. Konstantin Bronzit, Rusia) e una dintre cele mai irezistibile comedii proiectate pana acum la ShortsUP. Hohotele de ras ale publicului ne-au convins sa o includem si in programul Noptii Muzeelor. “Il astept pe urmatorul” (r. Philippe Orreindy, Franta) e tot o comedie, dar mult mai romantica, despre un barbat care isi cauta dragostea la metrou. A fost premiata in peste 10 festivaluri internationale, a castigat European Film Awards si a fost nominalizata la Oscar. Tot o comedie romantica este si animatia franceza “Caracatitele”, insa de data aceasta protagonistele sunt din regnul animal. Insa… adevarata dragoste nu curge niciodata lin, indiferent de provenienta eroilor implicati.

Updates despre proiectia ShortsUP gasiti pe pagina noastra de Facebook, iar stiri despre toate evenimentele incluse in programul Noaptea Muzeelor gasiti pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.noapteamuzeelor.ro.

ShortsUP sustine si incurajeaza consumul de muzee, atat la noaptea dedicata, cat si in orice alta zi a anului!

Tags:

1 thought on “ShortsUP e invitat la Noaptea Muzeelor 2012”

Leave a reply (we review all comments)