Târgul de bijuterie contemporană AUTOR 2012 @ Sala Dalles

  • by
Târgul de bijuterie contemporană AUTOR 2012 @ Sala Dalles

Târgul de bijuterie contemporană AUTOR 2012 @ Sala Dalles

Ediția a VII-a a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România se va desfășura luna viitoare, pe 12 și 13 mai la Sala Dalles din București. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11 și 20 și va aduce în premieră cele mai noi colecții de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români. La evenimentul din această primăvară sunt așteptați peste 3000 de vizitatori care vor face cunoștință cu noile tendințe în bijuteria contemporană.

“În acest moment Târgul de Bijuterie Contemporană Autor se află la cea de a șaptea ediție și în cel de al treilea an de existență. Nu am crescut în trei ani câți alții în șapte și nici nu ne-am propus acest lucru. Însă, am crescut frumos și firesc încercând mereu să fim mai buni și mai pregătiți de la o ediție la alta”, declară Dan Pierșinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporană dar și al târgului Autor.
Dan Pierșinaru și-a propus ca fiecare ediție să construiască și să impulsioneze creația de bijuterie contemporană în România. “Bijuteria de autor este o formă de artă, însă are finalitate doar în momentul în care este purtată. Este acea bijuterie care vorbește despre tine ca individ, fiind o extensie a personalității tale pentru că încapsulează în ea un mesaj/concept. Iar, ceea ce face Târgul de bijuterie Autor este să faciliteze accesul direct al celor ce își doresc acest tip de bijuterie către creatorul ei. Bijuteria de autor românească este valoroasă prin valențele creative pe care le conține și este încă la prețuri ce pot sfida concurența internațională.”
Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară (12-13 mai 2012) și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 5 și 6 noiembrie 2011și a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.
Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

Susținut de: Lenor, Fairy, Contemporist.eu, Rafaello
Recomandat de: Radio ZU, UTV, Zile și Nopți
Parteneri media: Romantic Fm, BeWhere, Igloo, Shopping Report, Shopping News.ro, Mediafax.ro, The One, protvmagazin.ro, csid.ro, Port.ro, Designist.ro, hotcity.ro, feeder.ro, metropotam.ro, Modernism.ro, bazavan.ro, 121.ro, Alomoda.ro, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, stiupecineva.ro, neapărat.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)