Toshiba a lansat ultrabook-ul Portege Z830. L-am testat si mi-a placut enorm!

Toshiba a lansat azi oficial si in Romania ultrabook-ul Portege Z830.

Am avut ocazia sa-l testez timp de o saptamana si am fost cu adevarat impresionat.
Mi-a placut enorm cat de usor e. 1,1 kg. Carcasa de magneziu.
Extrem de subtire. Trece lejer usa peste el 🙂
Performante f ok. Procesor i5 (disponibil si cu i3 sau i7), 4GB RAM, SSD 128GB, display 13,3 etc
Are tastatura luminata ceea ce e f util cand tastezi pe intuneric.
Nu s-a incalzit cum am patit cu majoritatea laptopurilor. Nici macar la vizionarea unui film in pat pus pe o perna.
Absolut toti prietenii care l-au vazut s-au indragostit pe loc de el si inevitabil mi-au cerut detalii. Ba chiar 2 au luat instant hotararea de a-si cumpara cate unul. Unul dintre ei renuntand la a-si mai lua MacBook Air.
Alt lucru interesant a fost ca toti cei care aveau un iPad au spus ca Portege Z830 e vizibil mai usor. Nu am verificat dar asta era impresia pe care o lasa de la prima atingere.
Cand am fost pe drumuri l-am folosit foarte des cu internet partajat de pe un HTC Sensation si a mers f ok.
Windows-ul se incarca si se conecteaza la net instant.
Nu am avut nevoie sa car tot felul de adaptoare dupa mine pentru ca are toate porturile marime normala. VGA, HDMI, casti, microfon, 1 x USB 3.0, 2x USB 2.0, cititor de carduri.
Bateria tine destul de mult. Nu l-am testat la maxim dar parea sa nu dezamageasca deloc.
In rucsac nici nu se simte. Datorita greutatii dar si spatiului extrem de redus pe care-l ocupa.
N-am apucat sa testez cum ar merge sa fotografiez tethered dar cred ca e ultrabook-ul ideal pt asa ceva.

La finalul perioadei de proba mi-a fost destul de greu sa-l returnez. Ma obisnuisem cu el si acum ii simt lipsa.

Toshiba Romania a organizat si un concurs prin care puteti castiga un ultrabook Portege Z830.
Se cauta cel mai greu laptop functional din Romania! Posesorul lui va fi premiat cu cel mai usor laptop, Toshiba Portege Z830.
Puteti participa la concurs pe pagina de Facebook a Toshiba.

Bafta!

Mai jos comunicatul de presa.

Astăzi a avut loc prima întâlnire oficială dintre jurnalişti, bloggeri şi reprezentanţii Toshiba Europe GmbH pentru prezentarea oficială a Ultrabook-ului Portégé Z830 cu procesor Intel® Core™ şi pentru a face o demonstraţie a capacităţilor sistemului. În prezent, cu o greutate de aproximativ 1,12kg1 şi având o grosime de numai 15,9 mm, seria Portégé Z830 se evidenţiază drept cea mai uşoară soluţie Ultrabook. Sistemul oferă portabilitate, durabilitate şi trăsături esențiale, toate îmbrăcate într-un stil elegant.

Hess Horst, Product Marketing Manager – Toshiba Europe GmbH: “Portégé Z830 urmează tradiţia pe care Toshiba a stabilit-o în domeniul laptopurilor ultraportabile, acesta fiind cel mai recent model dintr-o colecţie vastă de sisteme care s-au remarcat în ultimii 10 ani atât prin specificaţii de top, dar şi prin design deosebit şi o siluetă de invidiat. Portégé Z830 este în prezent cel mai uşor Ultrabook disponibil pe piaţă, fără să facă rabat în privinţa puterii de calcul a performanţelor multi-tasking şi multimedia sau a sloluţiilor de conectivitate.”

Lucian Condruz, Country Manager România – Toshiba Europe GmbH: “Ne bucurăm că avem posibilitatea de a le oferi utilizatorilor noștri cea mai bună soluţie mobilă adaptată cerințelor actuale. Am ales o modalitate “light” şi distractivă de a prezenta Ultrabook-ul™ Portégé Z830 fanilor din rețelele sociale – o competiţie pe Facebook şi un videoclip informal pentru evidenţierea performanțelor sistemului. Astfel, fanii pot afla într-un mod inedit despre atuurile laptopului şi se vor convinge că Ultrabook-ul Portégé Z830 reprezintă alegerea perfectă în termeni de portabilitate.”

Performanță de top pentru nevoi profesionale şi timp liber

Portégé Z830 este dotat cu procesoare din a doua generație Intel® Core™ pentru Ultrabook™ şi până la 8 GB de memorie ultra rapidă DDR3. În plus, aceste sisteme beneficiază de o carcasă din aliaj de magneziu uşoară şi durabilă, care îi oferă o bună absorbție a şocurilor, rigididate crescută şi rezistență la apăsare. De asemenea, acest este compatibil cu soluţiile wireless Bluetooth™, WLAN şi Mobile Broadband5 şi oferă o selecție de porturi full-size incluzând VGA, HDMI® şi USB. Portégé Z830 este un produs ideal pentru consumul multimedia de acasă sau în deplasare datorită ecranului luminos și mat de 33,8 cm (13,3”) HD şi difuzoarelor stereo puternice, susținute de Dolby® Advanced Audio™.

Ultrabook-ul™ Portégé Z830 în România

Pe plan local, Toshiba Portégé Z830 poate fi achiziţionat la un preţ care începe de la 4,199 RON*. În plus, sistemul beneficiază de promoţia unică de la Toshiba, “Garanţia orice ar fi”, prin intermediul căreia utilizatorii sunt protejaţi împotriva accidentelor neprevăzute, a furtului sau a pierderii datelor. Garanția unică pe plan regional oferă posibilitatea unei reparaţii gratuite sau a înlocuirii produsului în cazul avarierii accidentale a produselor Toshiba cuprinse în acest program. Detaliile complete ale campaniei pot fi consultate accesând www.nomatterwhatguarantee.com

Toshiba pornește în căutarea celui mai greu laptop din România

Campania de promovare a sistemului Ultrabook Portégé Z830 cuprinde o aplicaţie dedicată pe pagina oficială de Facebook a Toshiba România, în sub-pagina Toshiba Weight. Competiţia se derulează în perioada 3 – 23 mai, iar orice utilizator de Facebook cu vârsta de peste 18 ani este invitat să posteze fotografii ale laptop-ului personal pe un cântar, demonstrând astfel adevărata greutate a sistemului. Câştigător va fi desemnat participantul care deţine laptopul cel mai greu, iar acesta va fi răsplătit cu un model Ultrabook Portégé Toshiba Z830.

În plus, fanii primului sistem Ultrabook™ de la Toshiba, vor avea ocazia de a vedea cum arată “O zi cu Portégé Z830” prin intermediul videoclipului realizat pentru a evidenţia cele mai importante caracteristici ale sistemului.

Despre Toshiba

Toshiba este lider mondial şi inovator în tehnologia de avangardă și înaltă clasă, un producător şi marketer diversificat al produselor electrice şi electronice care acoperă o gamă largă: de la sisteme informatice și de comunicații, produse digitale de consum, aparate electronice şi componente, sisteme energetice (inclusiv energia nucleară), sisteme industriale şi de infrastructură socială şi electrocasnice
Toshiba a fost fondată în anul 1875, iar astăzi activează o rețea globală de peste 490 de companii, cu peste 203.000 de angajați la nivel mondial, și cu vânzări anuale care depășesc 6,3 trilioane de yeni (77 miliarde USD). Vizitați pagina oficială Toshiba la www.toshiba.co.jp/index.htm.
Toshiba Europe GmbH (TEG), cu sediul in Neuss, Germania, este o filială deţinută integral de Toshiba Corporation, Tokyo
*depinde de configurație şi de retailer

1 thought on “Toshiba a lansat ultrabook-ul Portege Z830. L-am testat si mi-a placut enorm!”

  1. Cei doi prieteni care isi iau Toshiba probabil vor plange mai incolo cand vor vedea ca bateria tine bateria doar jumate din cat tine la macbook :))

Leave a reply (we review all comments)