The Stone Roses si Hurts vin la Summer Well 2012 @ Palatul Stirbey

  • by
The Stone Roses si Hurts vin la Summer Well 2012 @ Palatul Stirbey

The Stone Roses si Hurts vin la Summer Well 2012 @ Palatul Stirbey

The Stone Roses si Hurts vin in august la Summer Well 2012 @ Palatul Stirbey

Legendele muzicii britanice vin la Summer Well! The Stone Roses anuntau ca se reunesc pe 18 octombrie 2011. Pe 21 octombrie stabileau un record pentru vanzarile de bilete: 220.000 de bilete pentru 3 concerte, vandute in numai 68 de minute. Turneul lor va include si unele dintre festivalurile cele mai importante din lume. The Stone Roses vor canta pentru prima data in Romania pe 12 august.

La aproape un an si jumatate de la primul lor spectacol in Romania, HURTS se vor intoarce ca sa concerteze in inchiderea primei zile de Summer Well. In ultimul an au devenit una dintre cele mai bune trupe live din lume, au castigat nenumarate premii si simpatia a milioane de fani. Summer Well este doar unul dintre putinele concerte pe care le vor sustine in august 2012, pentru ca tot in acest an isi vor lansa si cel de al doilea album (la care lucreaza in Rusia).

Relatia celor de la HURTS cu Romania e una foarte speciala – va fi doar cel de al doilea concert, dar Theo si Adam vin des la Bucuresti, pentru ca multe din clipurile lor sunt filmate aici. La NME Awards 2012 au castigat premiul “Best Video” ptr “Sunday”, pe care l-au dedicat “oamenilor din Romania”. Asa ca speram ca nu putem sa speram decat ca fanii si trupa se vor bucura sa se revada pe 12 august.

Detalii pe site-ul Summer Well.

Leave a reply (we review all comments)