Hot Casandra, Yelllow, LaVoid @ Control

  • by
Hot Casandra, Yelllow, LaVoid @ Control

Electric/Pop/Ro #2 – Hot Casandra // Yelllow // LaVoid

Sambata, 24 martie, Club Control si Electric Paradox va invita la al doilea eveniment din seria Electric/Pop/Ro. Pe scena vor urca doua dintre cele mai proaspete nume ale scenei new-pop romanesti, Yelllow si Hot Casandra.

Hot Casandra

Hot Casandra este un proiect muzical atipic, in spatele caruia se afla producatorul si vocalistul Paul Ballo. EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”, aflat la granițele dintre synth-pop, new wave și electronica a fost lansat in noiembrie anul trecut cu single-ul Larissa.

Fiul canteretei de opereta Bianca Ionescu, Paul Ballo, a devenit cunoscut pe scena alternativa romaneasca ca si tobosar pentru formatii ca Go To Berlin, The Amsterdams si Kumm.

Dupa mai multi ani de turnee cu aceste formatii Paul a decis ca trebuie sa se concentreze pe crearea unui sunet propriu. Astfel a aparut proiectul Hot Casandra, aproape in paralel cu Trouble Is (alaturi de Matei Teposu, si el ex- Go To Berlin). Trouble Is a lansat spre finalul lui 2010 un prim single si videoclip iar albumul de debut este asteptat anul acesta.

In noiembrie 2011 vine si randul Hot Casandra, care se lanseaza cu single-ul Larissa, alaturi de EP-ul Early Nightmares disponibil aici https://www.triplu.ro/download-mp3/Hot-Casandra—Early-Nightmares/47390).

Situat tot in zona new-pop, stilul propus de Hot Casandra readuce o atmosfera disco din anii ’80 intr-o zona melodica specifica sunetelor din 2012. Un adevarat pop revival, inclusiv prin prezenta de scena si imagine, asa cum veti vedea si pe 24 martie, cand Hot Casandra lanseaza al doilea lor videoclip pentru piesa Hold Me Tight.

https://twitter.com/HotCasandra/
https://youtube.com/HotCasandra/
https://last.fm/music/Hot+Casandra/
https://soundcloud.com/Hot-Casandra/

Yelllow

Yell (sunet digital, acut) si Low (bass, downtempo). Un mix electronic de la sunete groove la linii melodice alternative sau sample-uri trip-hop, genul de melanj de stiluri specific acestei perioade de pop-revival.
Format la inceputul anului 2010, intr-o componenta din care mai exista numai Andi (clapa, sampler, efecte si alte jucarii) proiectul pornise de la ideea continuei dihotomii intre analog si digital in muzica. Acum Yelllow mai inseamna si Luiza la voce plus Radu la bass. Pe scena insa mai vin si Andrei la chitara si Dani la tobe, un setup care a schimbat in timp si muzica formatiei, datorita abordarilor diferite care apareau din live. Yelllow pregatesc piese noi, cu speranta lansarii unui album pana la sfarsitul anului.
http://www.myspace.com/yelllows
https://www.facebook.com/yellLows
Sambata, 24 martie, intrare 15 lei.

Program:
21.30 – open doors
21.45 – La Void (warm-up set https://soundcloud.com/lavoid)
22.45 – Yelllow
23.45 – Hot Casandra

Electric/Pop/Ro este un concept Electric Paradox pentru Club Control.

Biletele – 15 lei – se vor gasi la intrarea in club. Accesul in zona de concert se face de la ora 21.30

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.