RBMA Session Bucharest cu Modeselektor si Cosmin TRG @ Atelierul de Productie

RBMA Session Bucharest cu Modeselektor si Cosmin TRG @ Atelierul de Productie

RBMA Session Bucharest cu Modeselektor si Cosmin TRG @ Atelierul de Productie

17 martie, 20:00, Atelierul de Productie.

Inscrierile pentru prestigioasa “universitate muzicala” Red Bull Music Academy se incheie pe 2 aprilie. Si cum ca la orice Academie se intra pe baza de admitere, artistii germani de la Modeselektor ofera “meditatii gratuite” pentru examen. O mana de ajutor le da Cosmin TRG, absolvent eminent al RBMA.

Dupa terminarea workshop-ului, va invitam la petrecerea de inaugurare a Turbohalle (Bd. Iuliu Maniu, nr. 220B – langa Statia de metrou Pacii, fosta uzina Turbomecanica). Modeselektor, The Model, Rotopercutor, Charlie Boy, VRT, Redlight & Dread MC, Bass Turbat, Gojira, Unlocka, Sharky si Planet H asigura fundalul sonor din Uzina de Frumos.

FB event

Red Bull Music Academy
Stagiunea de Toamna: “Laboratoarele” din New York

Intre 30 septembrie si 2 noiembrie, Red Bull Music Academy isi va “deschide portile” la New York pentru a 15-a editie. Producatori, vocalisti, DJi, instrumentisti sunt invitati sa se inscrie pentru aventura muzicala a vietii. Asta insemnand ateliere, sesiuni in studio, concerte si petreceri in club cu cei mai cunoscuti producatori din toate colturile lumii. Pentru a putea participa la “seminarii” si sa afli mai multe informatii despre “metodologia de admitere”, intra pe www.redbullmusicacademy.com.

Tags:

1 thought on “RBMA Session Bucharest cu Modeselektor si Cosmin TRG @ Atelierul de Productie”

Leave a reply (we review all comments)