TATAIA buy ram prezintă: MAX COOPER, Dual Shaman, Herne, Grayscale @ Atelierul de Producție

  • by
TATAIA buy ram prezintă: MAX COOPER, Dual Shaman, Herne, Grayscale @ Atelierul de Producție

TATAIA buy ram prezintă: MAX COOPER, Dual Shaman, Herne, Grayscale @ Atelierul de Producție

TATAIA buy ram prezintă – MAX COOPER + Dual Shaman + Herne + Grayscale –

Vineri 9 martie, de mucenici, vom fi pulverizați printre stele. La infinit. Pe scurt 🙂

+ – + – + – + – + – + – + – + – +

TATAIA buy ram îl aduce pentru prima oară în România pe Max Cooper, unul dintre cei mai dinamici și interesanți producători ai scenei techno de astăzi, alături de Dual Shaman (live act), Herne și Grayscale.

Totul într-un setting vizual hipnotic, de proiecții pe diferite suporturi, intercalate, sincronizate la pulsul muzicii, create de Wonderboy, Alina Anca și Schultz.

Facebook event https://www.facebook.com/events/183826468387036/

Cu o experiență de aproape 11 ani pe scena electronică din Marea Britanie, Max Cooper și-a construit cu minuțiozitate un sound unic printr-o fuziune de contraste. Opoziția dintre atonalism și armonic, dintre vechi și nou, dintre linii de bass puternice și synthuri abstracte, dintre glitch și melodic creează o furtună techno, care te re-circuitează.

Max Cooper aplică teoreme matematice în producțiile sale pentru a transforma mesajul muzical într-un caleidoscop organic și glitchy. Până în prezent a lansat piese la Traum Schallplaten, unul dintre cele mai respectate labeluri de techno din Germania, unde colaborează cu nume ca Extrawelt, Minilogue, Fairmont și Microtrauma. A semnat remixuri pentru formații ca Hot Chip, Au Revoir Simone și Portishead, dar și pentru producători precum Agoria, Sasha, Pig & Dan, Kaiserdisco.

Seturile lui Max Cooper te provoacă la o explorare muzicală a graniței dintre ordine și haos, care trece prin pasaje hipnotice și ambientale dar poate arunca oricând totul în camere obscure în stilul Berlin sau Detroit.
http://www.maxcooper.net/

https://www.facebook.com/maxcoopermax

– + – + – +

Dual Shaman, Vio și Dacian, sunt doi frați din Târgu Mureș pasionați de tot ceea ce înseamnă inovație în muzica electronică, pornind chiar de la bază, de la crearea de noi sunete. În liveuri folosesc instrumente muzicale aproape sf și experimentează cu beaturi impersonale, care trezesc monștrii activați energetic de ringul de dans, dar și cu bucăți intime, emoționale.

Au releasuri/ remixuri lansate la: Proton, Manual, Cinematique, Wolfskuil, Wide Angle, 3LHR, SNEJL, Origami Sound, Farver. Au remixat/ fost remixati de catre: Tigerskin, Ryan Davis, Jesse Somfay, Roland M Dill, TJ Kong, Nuno Dos Santos, Aebeloe, Taras van de Voorde, Jeff Bennett. Fac sound design/sample libraries pentru: Sony Creative Software, Sample Magic, Zero-G, Wave Alchemy, SoundstoSample și ShamanStems.
http://www.facebook.com/dual.shaman.music
https://soundcloud.com/dual-shaman/dual-shaman-live

– + – + – +

Herne

http://facebook.com/hernehiili

– + – + – +

Grayscale
http://colorblind-official.tumblr.com/

https://www.facebook.com/GRAYSCALEE

+ – + – + – + – + – + – + – + – +

La party avem și o serie fresh de TATAIA #4, abia scoase din tipar.

– + – + – +

Iar la miezul nopții se vor servi mucenici abia scoși din cuptor 😉

Tags:

Leave a reply (we review all comments)